Några förslag för framgång på ketosis diet

Även om den ej är långt ifrån så aktuell som den var på 90-talet när Atkins diet var till synes allenarådande, har en kolhydratfattig ketogen kost fortfarande mycket högt aktning i många kretsar som en effektiv viktminsknings diet.

Ketostix köps fraktfritt och prisvärt på allt-fraktfritt.se.

Nedom följer några tips för att maximera din framgång på en ketogen diet.

1. ) Drick mycket av vatten.

Också när du använder en ketogen diet, så innehar din anatomi svårt att behålla så mycket vatten som den behöver, så att dricka mycket fluid är bestämt nödvändigtsvis.

Många experter rekommenderar att männens intag skall vara minst 3 liter dryck varje dag, medans motsvarande nummer för kvinnor är 2, 2 liter per dag.

En bra tecken på god vätsketillörsel är färgen på din urin.

Om din urin är beredd alternativt ljusgul, får du antagligen tillräckligt mycket vätska.

Ta med dej en flaska vatten var du än går!

2. ) Glöm ej fettet!

Enkelt uttryckt, våra kroppar ska bränsle för att fungera.

När vi begränsar vårt kolhydratintag, särskilt till nivåer som i ketos, behöver våra kroppar en alternativ energikälla.

Alldenstund protein inte är en effektiv energikälla, vänder sig våra kroppar till fettet.

Fett man äter medan man är i ketos används för att ge energi, vilket tillverkar det mycket besvärligt att lagra fett när du är i ketos.

Välj friska, omättade fetter så mestadels som möjligt: Födoämnen som avokado, oliver, nötter och frön är idealiska.

3. ) Finna din kolhydratgräns.

Alla våra kroppar är annorlunda.

Vissa måltider måste komma en strikt kolhydratfattig diet som innebär förbrukning av mindre än 20 gram per dag utav kolhydrater.

Andra dieter kommer att hitta att de behagligt samt lätt kan stanna i ketos samtidigt som den förbrukar 50, 75 eller 100 gram kolhydrater.

Det enda sättet att veta absolut är ”trial and error”.

Förvärva Ketostix eller andra avtryck utav remsor för keton urinanalys samt granska din kolhydratgräns.

Om man upptäcker att du innehar en del spelrum, kommer det att göra att vidmakthålla din diet så mycket lättare. Sukralos sötningsmedel smakar precis som socker, perfekt ikaffe och te.

Kolsyrat vatten kan smaksättas med Aromhusets bordsvattenaromer så att dricka vatten blir en njutning. Smaka olika ostar och hitta jättegoda – ost och dryck blir en god frukost om det är god ost, kanske kokt ägg eller äggröra till. Glöm inte att ägg och bacon ger en bra frukost.

4. ) Var begåvad med spriten.

En utav de stora aspekterna förurom att kunna inta fet mat med ketogen diet är att du kan dricka alkohol utan tillgängliga din viktminskning alltför långt ur kurs. Klicka här för mer info

Vitsen är att man kan inmundiga osötad alkohol som vodka, rom, tequila, gin, whisky, konjak och brandy tillsammans med några få lågkalori bira.

Använd lågkalori dricka för att blanda spriten och drick mycket vatten för att inte få vätskebrist, alldenstund en baksmälla kan göra dig notoriskt bristfällig medans du är i ketos.

Samt kom ihåg, kalorier räknar ännu, så gå inte överbord.

Allt med måttlighet.

5. ) Ha tålamod.

När ketogen diet är bekant för att ge en snabb viktminskning, särskilt i de tidiga stadierna av kosten, är viktminskning alltid en långsam, tidsödande arbetsgång.

Bliva inte befängd om vågen ej visar på en direkt viktminskning, eller kanske visar små viktökningar, för två dagar.

Din kilon varierar från dag till dag (och hela dagen) baserat på ett mängd element.

Glöm ej att begagna statistik som hur dina plagg matchar eller kroppsmått för att se dina framsteg, kan ge mer än vad vågen visar.