Blek håret effektivt med askorbinsyra

Kanske har du allaredan fått tipset om att mixa askorbinsyra med ett bra schampo samt vatten för att bleka ditt hår. Men funkar det verkligen att bleka på detta sättet? Visst kan man bleka med askorbinsyran, ändock det är viktigt att begripa att man ej får samma utfall som med en kemisk blekning.

vitaminer

Mildare blekning för hår som man måste vara lite försiktig med

Ifall det är så att du ofta bleker ditt hår samt färgar det i olika färger så vet du att detta sliter på hårets kvalitet. Man kan behöva ta pauser och låta håret tillfriskna men ifall man samtidigt verkligen känner för att bleka lite så kan man ju askorbinsyra köpa för att på ett väldigt milt sätt förändra på tonen.

Askorbinsyra hår kan behandlas med sliter absolut inte på håret såsom helt vanliga färgningsmedel gör. Så även ifall det låter en aning galet att bleka håret med c vitamin så kan det faktiskt vara en bra sak att göra då man vill kringgå onödigt slitage.

När blekt hår får en grön ton

Det kan faktiskt kännas trist då håret som man nyss har blekt börjar se grönt ut. Det här kan bero på lite skilda saker. Om man exempelvis badar i klorvatten så kan detta medföra att håret på grund av detta får en grönaktig ton. Lösningen kan vara en påse askorbinsyrapulver. Genom att bleka med medlet så får man tillbaka den kulör som man ville ha på ett enkelt och naturligt sätt.

C-vitamin är bra för så många olika saker

Men det är inte endast håret som kan behandlas med askorbinsyran som ju i praktiken är detsamma som c vitamin. Med c vitamin mat så mår man fint.

Vad är c vitamin bra för? C vitaminer är främst utmärkt för immunförsvaret och det är för den skull som de beskrivs som motverkande mot förkylningar.

Men det finns mer att inbringa från denna smarta produkt…

Fager hud är något som många drömmer om

Man kan rentav behandla hyn med c vitaminet i pulverform. Om du handlar en förpackning askorbinsyra så kan du ta en knivsudd av denna och mixa med vatten för att sedan badda i ansiktet. Gör detta innan du lägger på kräm och smink. Detta kan skänka en fantastisk effekt med frisk hud som utstrålar hälsa.

Köp alltid livsmedelskvalitet (finns till bra pris på allt-fraktfritt.se) ifall askorbinsyran skall användas invärtes samt utvärtes, också till håret.

Man kan alltså askorbinsyra köpa av flertal olika anledningar. Med en lite burk därhemma så får man många olika användningsområden. Håret håller rätt ton och förblir starkt och vackert, ansiktet får en totalt ny lyster och så kan man ju göra fräscht i hemmet med syran och hålla sig frisk genom att äta den, det är c vitamin. Det här är minsann en produkt som man behöver i varje hem. c vitamin barn.

Ett litet råd är att tänka på att askorbinsyran ska ha livsmedelskvalitet och inte vara för ålderstigen. Om du ser att den har blivit gulaktig så är det enbart att kasta påsen alternativt burken och införskaffa nytt. Det här är verkligen ingen kostbar produkt så du behöver inte nyttja den då den inte längre är lika aktiv som då den är ny.