Nu finns läskmaskinen som hjälper dig att göra egen julmust

Julmusten hör julen till. Men butiksvarianterna innehåller oftast mycket socker.

Läskmaskinen med tillhörande koncentrat gör att du kan blanda egna smaker. Det är dessutom en skonsam metod för vår miljö.

festmust

Det finns god anledning att välja koncentrat för hemläsk. En av de främsta anledningarna är att läsken blir mycket godare. Smakessenserna blandar du enkelt och de ger precis den smak du vill ha. Dessutom så fungerar de fint med alla typer av läskmaskiner.

Julmust som smakar som den ska

Köper du Aromhusets läskkoncentrat köper du ett koncentrat som verkligen smakar julmust. Köp rätt flaska och du är igång. 5 liter kolsyrad julmust. Men du kan få mer om du av någon anledning vill ha en mildare smak.

Så kan du använda dina smakessenser

Det är inte bara julmust som blir enklare att göra om du har läskkoncentrat för din läskmaskin. Det är till och med möjligt att göra egen slush. Om du hellre vill ha cola så kan du använda det.

Det dröjer inte länge innan du upptäcker alla fördelar med att göra egen läsk. Smaker till Sodastream är varierade och du kan faktiskt blanda dessa lite som du vill. Det är fullt möjligt att kombinera julmust och apelsin.

Eftersom du gör egna smaker får du unik smak. Den läsken du gör är dessutom mycket nyttigare. Läskmaskin Den fräscha smaken kommer att uppskattas av alla du känner.

Tröttna aldrig på ditt bubbelvatten

Blir du besviken när julmusten är slut – gör din egen istället. Eller så gillar du bara inte butikens bordsvatten? Det ändrar du med läskkoncentrat.

Du kommer dessutom inte att tröttna. Den kan hela tiden byta smak och så kan du variera styrka så att det blir mer eller mindre läsk eller mer eller mindre smaksatt vatten.

Välj rätt smak

När du beställer smaker till läskmaskinen, köp hem de smaker som du gillar. Ha lite variation. Ska du ha barnkalas eller fest? Planera därefter.

Din läsk smakar bättre. Du köper dina essenser hos Allt-fraktfritt.se.

Du bestämmer själv hur starka smaker du vill ha.Det har aldrig varit enklare att få goda måltidsdrycker.