Kolloidalt Silver är en produkt som decinficerar dricksvatten.

Kolloidalt Silver innehåller silverjoner och silverpartiklar

Kolloidalt Silver innehar sålts som kosttillskott sedan 2001, men från och med 2010 fick den en förändrad EU-klassifikation, alltså ”Desinfektionsmedel för dricksvatten”.

Dosering Kolloidalt Silver:
Blanda ett par tsk. per liter dricksvatten du vill desinficera. Skaka om och låt stå en kvart.

Vad är då kolloidalt silver?

Det är fråga om en produkt som innehåller mikroskopiska silverjoner som svävar i vatten.
Kolloidalt silver innehåller allmänt 10 ppm silver, som motsvarar 0,01 gram per liter. Produkten används för rening av vatten.

Fungerar det som kosttillskott?
Det är ett kosttillskott i många länder och även inom EU. Men inte nu längre, trots att den etablerade “Läkemedelsvärlden” tvingats erkänna preparat efter preparat från hälsokostsidan.

Tyvärr är kollodialt silver ett hot mot läkemedelsbranchen – de kan inte patentera den och avyttra för 100 eller 1000 gånger tillverkningspriset. Så man vill hava dän det samt innehar nästan lyckats.

Det finns emellertid en stor chans. BBC innehar publicerat en video där man i forskning kombinerade kolloidalt silver med hjälp av antibiotika mot antibiotikaresistenta bakterier. Med smakligt resultat.
Läkemedelsbranchen kan totalt enklet bliva måste att själva använda kolloidalts silver. Klicka Här. Då blir det totalt abrupt ofarligt åter…

Alternativt så går det med Glukosamin, ett kosttillskott som alla känner till fungerar. Ett läkemedelsbolag registrerade det som medicin – då fick det inte säljas som kosttillskott längre.