Lär dig hur du lätt använder msm pulver i ansiktet

Har du ställt dej frågan hur du kan få en finare hud? Det här är det många som undrar och det är klart att det finns många olika saker som kommer att påverka hur du ser ut i ansiktet. Den som lider av hudsjukdomar kan behöva yrkesmässig hjälp men om det mest är så att du alltemellanåt får finnig hy eller att du har fläckiga partier som du vill behandla så kan msm pulver i ansiktet vara en lösning. Man kan samtidigt ta lite msm som svavel kosttillskott och även vårda inifrån.

Msm pulver i ansiktet

Det är sannerligen så att man kan erhålla grann hy genom att tillämpa sig av msm pulver i ansiktet. Det här är ett pulver som består av ren biologisk svavel som kan läka irriterad hud, minska ärr av akne och dessutom dämpa inflammation. Och det är inte komplicerat att behandla själv med msm pulver som man handlar på burk online från exempelvis allt-fraktfritt.se, CDON alternativt Tradera därför att sedan blanda med vatten eller med salva.

MSM pulver Metylsulfonylmetan hälsokosttillskott på allt-fraktfritt.seMSM pulver hälsokost från allt-fraktfritt.se i förträffligt hälsokostburkHögsta kvalitet Metylsulfonylmetan MSM pulver

En msm mask för ansiktet

Du kan börja med att bilda en ansiktsmask som består av svavelpulver. Mixa omkring 2 skedar mirakelpulver med 1 sked aloe vera, 1 sked honung och 1 sked kefir. Mixa och låt masken svälla till. Ge detta åtminstone 30 minuter så att msm pulvret löses upp ordentligt. kosttillskott

Den här masken skänker åtskilliga fördelar. Förutom att du får en läkande effekt så kommer pulvret på ett skonsamt sätt skrapa bort död hud vilket även bidrar till nätt hud. Du kan nyttja samma mask vid flera tillfällen för den håller upp till två veckors tid i kylskåpet!

Punktbehandling

Ibland så har man ju helt okej hud men så dyker det upp en ihärdig finne mitt på näsen eller kinden. I det här läget så kan man punkt-behandla med msm. Mixa ett kryddmått med lite vatten och blanda ordentligt så att det blir till en smet som du därpå kan dutta på. Det här kan upprepas flera gånger och du bör se effekt rätt så snart.

Ansiktsvatten

Varför betala dyrt för franska märken som bedyrar att deras ansiktsvatten ger bättre hy därför att det är så naturligt. Organiskt svavel är så naturligt som det kan bli och du kan lätt skapa ditt eget ansiktsvatten genom att mixa en sked svavel msm med vatten och sedan hälla detta på flaska.

Betydelsefullt att tänka på

Det kan vara bra att värma upp en mask alternativt vatten som man använder för att processa huden med. När msm behandlingen är varm så kan det vara lättare för huden att ta upp svavlet. Dessutom så ska du alltid se till att området som ska behandlas är rent och att dina händer är rena innan du börjar blanda och processa.

Man bör även låta svavelpulvret ha kontakt med huden i minst fem minuters tid och gärna upp till en halvtimmes tid för att detta ska skänka verkan.

Metylsulfonylmetan utvärtes

Förutom att du kan få finare och renare hud med msm pulver så kan det här vara något som hjälper dig med andra problem. Vid solbränna så kan en msm blandning giva lindring och dessutom så kan man vårda svullnader samt värk utvärtes med detta pulver.

Ett gott råd kan vara att tillägga en aning pulver till den produkt som du ändå använder därför att vårda din hy med. Blanda inte direkt i burken utan bara i den kräm eller gel som du tar för en engångsbehandling!

Med blott en en aning mängd pulver kan man fort få bukt på stelhehet, träningsvärk samt muskelinflammationer..