Silikonslangar är ett användbart material som innehar fler olika användningsområden

Silikonslangar

Att det blivit så populärt beror på dess unika egenskaper. Det är lätt att anpassa, bärkraftig och tåligt. Det leder exempelvis inte elektricitet samt tål både kyla och glöd. Silikon är även genomförbart att alstra i många olika former, det kan utgöra gel, olja, fett alternativt som härdat.

Det är många branscher som upptäckt dess egenskaper och idag används det både i skönhetsindustrin som bröstimplantat och inom bilindustrin. Silikonslangar vinner mark emot de mer traditionella varianterna alldenstund de har så många fördelar, några av de där är:

Eget silikonslangbygge

Det förekommer många som älskar att tillbringa timmar i garaget samt mecka. Både med hjälp av gamla miljöförstörare men även att anlägga egna farkost. Dessa har fynd silikonslangarna alldenstund de är så lätta att arbeta med hjälp av. Du kan placera de där i stort sett var som helst utan att beakta temperatur alldenstund silikonslangar tål både hetta samt köld.

Att silikonet är så smidigt att kröka innebära att det går att vrida slangen och fästa den på avvikande sätt utan att det påverkar prestandan på fordonet, så länge det inte är en båge som inte låter någon vätska rinna genom alls. Den fixa även av många annorlunda ämnen utan att det fräter på slangen. Mer Info HÄR.

Silikon är Snyggare

Silikonslangar finns i de flesta kulörer och är därför riktigt snygga att lämnas synliga. Många motorer, som på en båge har alltid kylarslangen samt alla andra komponenter synliga så helheten blir bättre med hjälp av en matchande slang,

Silikonslang Sortiment

Det är oerhört mycket smidigt att hitta de silikonslangar du är på jakt efter. De förekommer i alla böjningar och tjocklekar som kan tänkas.

Därjämte finns det många återförsäljare av silikonsslangar, både i butiker samt på internet. Silikonslangar klarar även av tryck samt kan därmed även flytta luft.