Aga Aqvia Exclusive är den snyggaste kolsyremaskinen

Aga Aqvia Exclusive är en kolsyremaskin med skärpa på effektivitet samt design. Vi intresserar oss mer samt mer för design samt inredning och vill beredvilligt att våra köksprylar ska vara åtminstone lika snygga att se på som enkla att begagna. Detta har Aga lagt mycket vikt vid när man tog fram Aga Aqvia Exlusive.

Det var år 2008 som Aga Aqvia Exclusive introducerades och idag är det en av de mest omtyckta kolsyremaskinerna på marknaden. Ã…r 2011 släppte man Exclusives efterföljare som har en lite annorlunda design, men fortfarande samma enkla hantering.

smakaromersmaker för kolsyrat vattensmakessenser kolsyrat vatten

Aga är ett svensk affärsverksamhet med anor från begynnelsen av 1900-talet. Det är ett affärsverksamhet som specialiserat sig på gas och gasleveranser till allt från industri till privat bruk. Gas används i långt större utsträckning än man kanske tror och i hemmet finns det flertal användningsområden för exakt gas, t ex gasolgrill samt balkonguppvärmning.

Gas är vad som används för att kolsyra dryck och med en egen kolsyremaskin som t ex Aga Aqvia Exclusive behövs gas. När man köper en ny kolsyremaskin så får man i regel gas på köpet, men när den tar final så kan man byta eller fylla på den gamla patronen mot en ny hos närmaste återförsäljare, givetvis kostar det en aning, men inte lika mycket som att gång på gång köpa en ny gaspatron.

När man skulle designa Aga Aqvia Exclusive så tog man hjälp av den välkända färgexperten samt designern Eva Lilja, för att ta fram de fem unika färger som klär Aga Aqvia Exclusives kolsyremaskiner. Färgerna är crème, lime, brunt, orange samt svart, för att alla skall kunna finna en stilren kolsyremaskin som matchar sitt kök. Apparaten är i rostfritt stål som har behandlats så att inga fingeravtryck fastnar. Eva Lilja är en celeber formgivare som bland annat har arbetat för IKEA samt Alcro.

Man ville göra en snygg kolsyremaskin i klassisk, smakfull, Skandinavisk form och det lyckades man enormt bäst med. Maskinerna har designat i Sverige och tillverkas också här, det är svenska kvalitetsprodukter som man kan få tag på i Norden samt Estland.

När man ska kolsyra sitt vatten så fyller man den avsedda flaskan med kallt vatten från kranen, spänner fast den i sin kolsyremaskin och trycker på knappen. En gång räcker, men vill man ha riktigt mycket kolsyra så kan mantrycka ett par gånger.

Att kolsyra sitt eget vatten är bäst ur flera synsätt. Dels är det i längden billigare och dels slipper man bära hem en massa vatten från affären ständigt, men den största tjänste gör man likväl mot miljön igenom att välja dän vatten som transporteras i stora lastbilar.

Om man gillar smaksatt vatten eller dricka så funkar Aga Aqvia strålande också för detta, man kan anskaffa smaker, sötningsmedel, läskkoncentrat m. m. från en mängd annorlunda företag. Aqvias egna smaker är goda, typ Aromhusets smaker för bordsvatten samt läsk.

Aga Aqvia Exclusive är både stilmässigt samt användarmässigt i toppklass!