Aga Aqvia kolsyremaskin för hemmet

Aga Aqvia gör den snyggaste kolsyremaskinen på marknaden!

Aga är ett affärsverksamhet som levererar industrigaser till hela Europa, realitet är att företaget är främst i Europa på just detta. Som varumärke har Aga funnits i över ett århundrade och än idag ligger Aga framförallt vad innefattar både utveckling samt sändning. Aga levererar gas till en lång rad idé – allt från industritvätt till kylning, uppvärming samt laboratorier. Gas är användbart på flera flat och i hemmet finns det oftast representerat i gasolgrillen, kolsyremaskinen alternativt i terassvärmaren.

sodastreamer kolsyrat mineralvatten smakerlemonadvichy vattenmineralvatten

Kolsyrat vatten är omåttligt populärt i en tid då allt fler provar klara en så god hälsa som genomförbart. Vi ska dricka rikligt med vatten för att hålla våra kroppar samt dess funktioner i bra skick, men standard kranvatten blir snabbt tråkigt. För att göra dricka en aning roligare tillsätter vi bubblor och kanske lite smak, Ramlösa samt Vichy Nouveau har aldrig sålt så bra som nu!

Buteljerat vatten med bubblor och smak kostar som det smakar, särskilt när man betänker att det i själva verket bara är vatten med en aning gas och smak i. Vatten har vi ju näst bredvid gratis i våra kranar! Dessutom är svenskt kranvatten enormt rent och nyttigt, till och med i jämförelse med flaskvatten från «naturliga källor».

För att undfly bära tunga flaskor vatten från affären kan man addera bubblorna hemma istället, allt man ska är en kolsyremaskin. Aga Aqvia är en effektiv samt smakfull kolsyremaskin som både tittar på attraherande ut i köket och skänker ens goda, rena, purfärska kranvatten precis så mycket bubblor man önskar. Aga Aqvia kolsyremaskiner började produceras år 2008 och är idag en av de mest köpta kolsyremaskinerna på den svenska marknaden.

Aga tillverka såklart inte blott kolsyremaskinerna, utan även gaspatroner, vattenflaskor samt smaker som man kan begagna som smaksättare på det kolsyrade vattnet.

Det finns två olika modeller av Aga Aqvia kolsyremaskiner, dels Aqvia Exclusive som dyker upp i fyra annorlunda kulörer för att var bo skall få en kolsyremaskin som passar in ihop med övrig inredning. Stålet är behandlat för att man skall undfly fula fingeravtryck samt modellen är framtagen för att passa på både diskbänk och bord. Den andra modellen heter Aqvia Balance vilken till utseendet påminner om Aga Aqvia Exclusive, men har lite annan färgsättning. Alla komplement till de olika modellerna är kompatibla.

Att kolsyra till eget kranvatten är inte blott snällt mot plånboken och ryggen, utan innebära också ett ganska stort slag för miljön. Vattentransporterna bidrar till en märkbar del av alla koldioxidutsläpp samt räknar man därjämte in läsktransporter så blir det snabbt ännu allvarligare. Med en egen Aga Aqvia kan man fabricera både kolsyrat vatten, smaksatt, bubbelvatten samt dricka med sitt eget kranvatten som bas.

En Aga kolsyrepatron räcker till 50-60 liter kolsyrat mineralvatten samt går att anskaffa i de flesta varuhus.

Det finns mängder av smaker för bordsvatten, läskkoncentrat samt cidersmaksättare på marknaden, både Agas egna samt andra sorter är goda att hava i sitt kolsyrade vatten. Vill man hava kalorifri krydda så kan man kolla in Aromhusets urval som innehåller 20 annorlunda smaker.

Aga Aqvia är inte blott attraherande, miljövänlig samt bestämd, utan också enormt lätt att begagna. Med ett enkelt knapptryck på Aga Aqvia får man en massa härliga bubblor i sitt kranvatten!