Aromhuset inspirerar till att ge smak till kolsyrat vatten

Aromhuset ger dig möjligheten att välja mellan 22 olika smaker för kolsyrat vatten

Aromhuset är ett koncept framtaget inom det mångfacetterade företaget Gert Strand AB. Konceptet erbjuder bordsvattenaromer för kolsyrat vatten och utbudet består av 22 unika smaker som går att kombinera på flera olika sätt. Aromhusets bordsvattenaromer är I huvudsak framtagna för att smaksätta kolsyrat vatten utan att addera onödiga kemiska tillsatser och socker och är därmed bästa i de flesta möjliga tänkbara dieter. Dessutom kan man experimentera med smakerna och smaksätta yoghurt, hemgjord glass, eller annat.

kolsyrat bordsvatten smakerkolsyrat mineralvatten essenserbordsvattenessenserläskkoncentratmineralvattenvichyvattenbordsvatten

Aromhuset har 22 smaker för bordsvatten, 5 smaker för vispgrädde och fyra smaker för kaffe (plus ytterligare 2 i storpack). Samtliga är de totalt fria från såväl socker som sötningsämnen vilket har gjort dem omåttligt populära bland diabetiker, LCHF:are och lågkaloribantare – bland flera andra.

Aromhusets bordsvattenaromer är lämpliga för alla

Aromhusets bordsvattenaromer är inte framställda bara för människor som följer någon särskild diet, utan är ett hälsosamt alternativ åt alla människor. Istället för saft, läsk och sockrig juice kan barnen nu dricka en ”skojig” förfriskning utan negativa effekter på vare sig tänder som blodsocker och andra hälsoaspekter. Man får bubblorna, och man får smaken, men man undgår allt det dåliga som kolsyrade drycker generellt för med sig.

Investera i egen kolsyremaskin – för naturen!

Smaksatt, kolsyrat vatten finns självklart att handla klart från affären, märken som Ramlösa och Loka säljer som aldrig förr! Denna gigantiska marknad av buteljerat vatten har negativa effekter på såväl natur som privatpersoners plånböcker. Per lite kostar buteljerat vatten många gånger mer än kranvattnet hemma, dessutom är det inte lika hälsosamt. Lägg därtill effekten som påverkar miljön med alla långväga transporter från fabrikerna till varuhusen, samt det dragande av fulla och sedan tomma flaskor som individer får uthärda för att få hem sina kolsyrade drycker och därefter fullgöra sin uppgift som goda medborgare genom att panta flaskorna när de är tomma.

För att slippa stödja denna kedja, som kan verka överdriven bara för att man ska få tillgång till bra vatten hemma, så kan man köpa en egen kolsyremaskin. Dessa maskiner är idag oerhört effektiva och skänker samma sorts bubblor som man får i vattnet från affären. De kostar mellan 600 och några tusen kronor – pengar som raskt tjänas in om man konsumerar mycket kolsyrat vatten.

Ytterligare valmöjligheter om man själv smaksätter sitt kolsyrade vatten

Med en egen kolsyremaskin kan man kolsyra just så mycket vatten man önskar, i samma stund som man ska intaga det. Man kan sätta smak på sina bubblor med Aromhusets bordsvattenaromer med den smak man är sugen på för stunden och man kan skapa egna smakkombinationer efter personligt omdöme. Olika familjemedlemmar måhända vill ha skilda smaker på sitt bordsvatten? Inga problem! En flaska av Aromhusets bordsvattenaromer är så billig och liten att man enkelt kan innehava flera stycken i hemmet – som passar alla familjemedlemmars smaker.

För ultimata kolsyreeffekt ska det vatten man nyttjar i kolsyremaskinen vara riktigt kallt då kolsyra håller bättre i låga temperaturer. Bordsvattenaromerna kan tillsättas antingen före eller efter att man kolsyrar vattnet, men bästa blandningseffekt uppnås om man tillför smak innan man sätter flaskan i kolsyremaskinen. Eftersom de flaskor som nyttjas i kolsyremaskiner är återförslutbara så är det bara att placera sin flaska med smaksatt, kolsyrat vatten i kylskåpet efter att samtliga har serverats.