Bli av med kilon genom att byta ut läsken mot smaksatt bordsvatten

Det är enkelt att ersätta läsken mot fräscht, kolsyrat vatten

Smaksatt kolsyrat vatten har definitivt en annan karaktär än sötsliskig läsk, det är fakta. Den som har vant sig vid att intaga läsk kräver ofta denna dryck och nöjer sig inte med vatten som substitut – men det är verkligen lättare än man tror att bryta den dåliga vanan! Kolsyrat vatten är lika nyttigt som vanligt vatten, det vill säga supernyttigt!

Vatten har fantastiska egenskaper som bidrar till god hälsa. Det är energigivande, piggar upp, renar kroppen från toxiner och slaggämnen, får igång matsmältning och tarmaktivitet, smörjer hud, leder och – så klart – släcker törst effektivare än någon annan förfriskning.

sodastreamer kolsyrat bubbelvatten smakerläskeblaskvichyvattenmineralvatten

Drycker som gör en törstigare

Dricker man sockriga drycker som saft och läsk, alternativt vätskedrivande drycker som te och kaffe så leds man bara till att hälla i sig mer och mer därför att törsten aldrig släcks. Den ultimata törstsläckaren är vatten – enkelt, billigt, friskt, vanligt vatten.

Kolsyrat vatten är gott och nyttigt

Det kolsyrade vattnet känns roligare än slätt kranvatten, och eftersom kranvattnet är det nyttigaste vattnet man kan dricka så kan man förena de två genom att använda en kolsyremaskin för att tillhandahålla kolsyra åt det billiga kranvattnet. Kolsyremaskiner kostar inte så mycket, och dricker man mycket kolsyrat vatten så tjänar man snart in pengarna man har lagt på maskinen i förhållande till de slantar man skulle ha spenderat på buteljerat bubbelvatten.

Kolsyrat vatten med smak

Man kan smaksätta vattnet man kolsyrar hemma med hjälp av Aromhusets bordsvattenaromer, för mild smak utan sötma. Tillsammans med Aromhusets aromer får man vatten som liknar de dyra drycker man handlar i affären – såsom LOKA och Ramlösa, men för en mindre del av pengarna.

Aromhusets bordsvattenaromer är framställda efter många tester så att alla de 22 smakerna ska vara komplett balanserade. Resultatet var mödan värd för alla 22 bordsvattenaromer är enastående. Smakpaletten går från mjuka smaker som Banan, Vanilj, Fläderbrom och Toffee Kola till riktiga vuxensmaker såsom Pepparmint, Citron-Lime och Absinth. Däremellan finns såväl klassiska smaker som Jordgubbe och Päron som exotiska smaker som Kaktus, Melon samt Cherimoya. Tack vare aromernas låga pris och höga koncentration så är det lätt att köpa flera samtidigt, risken är annars att det blir för komplicerat att välja.

Bli av med kilon med vattnets hjälp

Om man lyckas avsluta den dåliga vanan att intaga läsk i tid och otid och substituera läskdrickandet med kolsyrat vatten som kan få smak med Aromhusets bordsvattenaromer, så kommer man att bara med denna förändring att tappa kilon.

Allt fler vänder sig till dieter av olika slag i kampen mot övervikten, vissa är med ihållande livsstilsförändringar än andra som LCHF och 5:2-metoden, medan andra är tuffa dieter som bara pågår under viss tid, som pulverdieter och andra, extremt kalorireducerade dieter. Oavsett vilken diet man följer så kan man njuta av Aromhusets bordsvattenaromer i sitt kolsyrade vatten. De innehåller inga kalorier och därför också noll kolhydrater och har sålunda ingen effekt på blodsockret.