Börja bjuda dina vänner och bekanta på sodavatten då de kommer hem till dig

Idag så finns det ju så många annorlunda drycker att införskaffa i butiken men faktum är att en av de drycker som fortsatt toppar listan av favoriter är soda vatten, mineralvatten helt enkelt. En del anser dock att det är till fullo galet att gå och köpa sodavatten i butiken när man själv kan göra sitt eget bordsvatten med kolsyrat vatten. Det enda man behöver är bordsvattenaromer för sodavatten och en kolsyrepatron.

Sodavatten

En drink som man mår bra av och som smakar gott

Man kan förstås dricka helt vanligt vatten utan natriumkarbonat och proklamera att detta är världens bästa drink. Men för många så blir det här för trist i längden och man föredrar något kul som clubsoda. Kolsyrat vatten är roligare att dricka vilket kan bero på att det bubblar så roligt i näsan och kanhända även på att kolsyran tar fram smaken på ett så bra sätt.

När du bjuder din gäst på ett glas kolsyrat vatten med smak så kommer du förmodligen att få ett ja. Det här är ej alkohol och det är heller inget som kommer med socker eller annat som kan vara onyttigt. Ifall du ser till att ha kallt bordsvatten med smak redo så är det en verklig hit och det särskilt under varma sommardagar.

Smaker som allihopa tycker om är inte så svåra att påträffa

Ifall du vill bjuda vänner och familj på clubsoda med smak så kanske du funderar på vilken essens som kommer att gillas av allihopa. Det finns förstås inte en enda smak som samtliga tyckerom. Ifall du behåller neutral smak så kommer det eventuellt att funka bäst men det är ju en aning ledsamt.

Ta en titt i matbutiken och se vad de stora dryckestillverkarna satsar på. Bär är populärt såväl som granatäpple. Detta är sådant som flertal gillar och du behöver ej göra det hela krångligt med märkliga essenser (såsom absint, vanilj samt toffee kola) som ingen har hört talas om.

Experimentera blott när du skall dricka sodavattnet själv

Ifall du är nyfiken på hur olika smakessenser kommer att fungera med din kolsyremaskin så skall du tänka på att inte experimentera på gäster. Detta är icke hela tiden så populärt. Aromhuset har 25 smaker, sortimentet finns online på allt-fraktfritt.se, Webhallen, Tradera med flera.

Då är det bättre att du testar lite annorlunda smaker då det bara är du och dina närmsta som skall dricka det kolsyrade vattnet. Blir det ej så gott så är det intet att skämmas för. Man måste testa sig fram för att hitta korrekt balans samt ultimata smak.

När man väl kan göra sitt eget sodavatten så är det ju också enkelt att göra goda drycker som bål. Det här passar I synnerhet bra till festen då gäster icke har något emot att ta en alkoholhaltig drink med sodavatten samt god smak. Om det finns gäster som ska köra hem så kan du jämt erbjuda mineralvatten med smak helt utan alkohol. Det här blir en angenäm gest som i ett festligt glas sannerligen höjer stämningen på festen.