Den mycket fräscha och goda smaken av Svart vinbär i det kolsyrade vattnet

Aromhusets friska smak av Svart Vinbär skänker god smak åt ens kolsyrade vatten och för tankarna till milda sensommarkvällar. Man doserar enkelt med flaskans kapsyl alternativt medföljande doseringspipett och avgör personligen hur mycket smak man vill ha i sitt vatten. Utan vare sig socker alternativt tillsatser som färgämnen samt sötningsämnen är Aromhusets essenser ett gott val för den som vill leva ett sunt och naturligt liv, fyllt av underbara smaker.

Gert Strand AB lanserar smaken Svart Vinbär i sitt utbud av bordsvattenaromer. Svart vinbär är en fräsch och syrlig essens som verkligen piggar upp ens kolsyrade vatten.

Flera väljer idag att byta ut vanligt stilla vatten mot kolsyrat dito och sedan några år tillbaka säljs det mer smaksatt kolsyrat vatten i Sverige än neutralt. Genom att addera kolsyra i sitt vatten får man en fräschare känsla i munnen, samtidigt som vattnet både friskar upp och släcker törsten på ett lite festligare sätt än vanligt vatten. Kolsyra framhäver också smaker så bordsvattenaromer framhävs oerhört bra i vatten med tillsatt kolsyra. Bäst resultat får man om vattnet också är kyligt.

Smaken av Svart Vinbär är syrlig och uppfriskande och går att mixa med andra smaker ur Aromhusets sortiment. Totalt sett finns det 16 smaker och just Svart Vinbär blandas med fördel med de andra bärsmakerna, hallon och blåbär, alternativt med citron för en riktigt syrlig smak som passar fint till maten.

bubbelvatten smakersodastreamsodastreamer mineralvattenbubbelvatten

I andra länder är det inte alls lätt att hitta kolsyrat vatten som är smaksatt, man har inte insett vilken skillnad lite smak medför för dryckesupplevelsen. På sin höjd kan man finna kolsyrat vatten med smak av citron i utlandet, men med Aromhusets 16 smaker kan man variera i nästintill oändlighet. Svart Vinbär är också en frisk och syrlig smak, i stil med citron, men är en aning mer spännande för smaklökarna med sin somriga bärsmak.

En väldigt bra aspekt med Aromhusets essenser är att de varken innehåller färgämnen, socker alternativt sötningsmedel. Därmed passar de alla som försöker dra ner på sitt sockerintag – diabetiker, barn, dietföljare, eller de som enbart försöker dra ner på artificiella substanser men samtidigt gillar goda smaker.

Doseringen är okomplicerad, aromflaskans kapsyl rymmer 3 ml, 1 ml arom per liter vatten ger drygt samma mängd smak som de smaksatta, kolsyrade dryckerna man handlar i affär och 2 ml ger tydlig och fruktig smak. Vill man ha riktigt mycket smak så tillsätter man mer tills man själv tycker att det är lagom.