Extra syrlighet med citronsmak i det kolsyrade vattnet

Title=Ordna utsökt bordsvatten på egen hand
Tags=kolsyrat vatten, kolsyremaskin
Category=1
UserCategories=kolsyrat vatten|bantning|viktminskning|socker|hembryggning|tips|nyheter|blogg|uncategorized
Content=Spara slantar genom att framställa bordsvattnet själv

Det är smidigare än vad man kan tro att generera bordsvatten på egen hand. Man behöver en kolsyremaskin och bordsvattenaromer från Aromhuset, därnäst är man färdig att sätta igång.

En flaska kolsyrat, smaksatt vatten som framställts hemma med det egna kranvattnet går på runt fem kronor litern, då är priset för kolsyran samt bordsvattenaromen inräknad – vattnet i sig är ju i stort sett kostnadsfri. Vad kostar en liter kolsyrat, smaksatt Ramlösa, Loka, eller Vichy Nouveau? Inte fem kronor i alla fall – inte ens tio.

kolsyrat bordsvatten smakerkolsyrat bordsvatten essenserbordsvatten smakerläskkoncentratkolsyrat vattenseltersvattenbordsvatten

Visst kostar det en del att handla hem en kolsyremaskin, men dricker man stora mängder kolsyrat vatten så har man inom kort tjänat in pengarna. Med en kolsyremaskin kan man dessutom tillverka egen läsk när suget smyger sig på, Aromhuset säljer också fantastiska läskkoncentrat som innehåller 80 % mindre socker än de flesta läsksorterna i butikerna, några är till och med helt sockerfria.

Smaksätt ditt hemgjorda bordsvatten hur du vill!

Tillbaka till bordsvattnet. Smaksatt, kolsyrat vatten har exploderat i popularitet sedan det introducerades på marknaden i början av 2000-talet. Visst kunde man påträffa Vichy Nouveau med touch av citron också innan dess, men de flera annorlunda, ganska exotiska, smakerna har anlänt i en rasande hastighet de senaste åren. Och det ÄR utsökt! Istället för sötsliskiga drycker kan man nu få njuta av subtila, uppfriskande smaker i frånvaro av adderad sötma, något som många av oss verkligen gillar.

I Aromhusets utbud av bordsvattenaromer ingår 22 olika smaker

Aromhusets bordsvattenaromer inkluderar 22 olika smaker. Dessa går att mixa med varandra vilket leder till en uppsjö av möjliga smakkombinationer. Enbart fantasin sätter gränserna. Barnen tenderar att tycka mycket om de mjuka frukt- och bärsmakerna såsom Jordgubbe, Blåbär, Banan och Ananas, samtidigt som vuxna älskar Citron-Lime, Svart Vinbär, Granatäpple och Pepparmint – jodå, pepparmint gör sig utomordentligt fint som smak på kolsyrat vatten!

När man väl har skaffat sig en kolsyremaskin, och väl valda bordsvattenaromer från Aromhuset så är det bara att dra igång, processen tar mindre än en minut! Man fyller flaskan med vatten och häller i den valda aromen/de valda aromerna. Doseringen som gäller för Aromhusets bordsvattenaromer är 2 ml per liter vatten, dvs. 2/3 av aromflaskans kork. När aromen och vattnet är i flaskan så fäster man flaskan i kolsyremaskinen och påbörjar kolsyreprocessen. Sedan serverar man de krispiga och utsökta bubblorna gärna med is med tanke på att kolsyra håller sig längre i låga temperaturer.

Billiga kolsyremaskiner i ditt varuhus

En kolsyremaskin kan man inhandla i elektronikaffärer, men också i välsorterade varuhus som ICA och COOP. Den kan kosta allt från några hundralappar till flera tusen men ofta är de billiga fullt dugliga för hemmabruk. SodaStream är ett bra märke bland kolsyremaskiner.

En succé hos barnen!

Barnen blir ofta jätteglada över en kolsyremaskin och ger med lätthet upp sötsliskig läsk i utbyte mot sockerfritt, men smaksatt bordsvatten om det medför att de får deltaga och tillverka bordsvattnet själv. En utbildande samt rolig sak i köket!

Handla Aromhusets bordsvattenaromer på www.allt-fraktfritt.com!
Date=Range
Date1=2016-06-15
Date2=2016-06-21