Ge smak åt ditt kolsyrade vatten med hjälp av Aromhuset

Goda, kolsyrade drycker om gynnar hälsan

Smaksatt, kolsyrat vatten är en industri som bara växer. Våra krav gällande kvalitet och goda smaker ökar parallellt med varandra så vi accepterar varken vanligt, slätt kranvatten eller sockerbombade läskedrycker i samma omfattning som förr. Samtliga vet att vatten är den ultimata universaldrycken och det friskaste vattnet finns i regel i våra kranar, men så önskar vi ju ha våra bubblor och den friska diskreta smaken av frukt eller bär också, så då dricker vi dyr Ramlösa, Vichy Nouveau eller Loka istället.

sodavatten

Literpriset mellan det buteljerade, kolsyrade vattnet och det kranvatten vi har obegränsad tillgång till i våra hushåll skiljer en hel del. Dessutom är det besvärligt att bära med sig köpevatten från affären för att när flaskan är urdrucken tvingas dra med sig den åter till affären igen för pantning. Av denna anledning köper allt fler egna kolsyremaskiner, eller installerar kolsyrekranar i sina nybyggda kök. Investeringen betalar sig relativt raskt ifall man dricker mycket kolsyrat vatten.

Smaksätt med naturliga bordsvattenaromer

De friska smakerna då? Aromhuset heter ett framgångsrikt koncept för bordsvattenaromer. Det bakomliggande företaget heter Gert Strand AB och har sitt huvudsäte i Svedala utanför Malmö i Skåne. Aromhusets bordsvattenaromer består av ett utbud på 22 skilda smaker att droppa i sitt kolsyrade vatten för att ge det samma smakbalans som man finner i de lyxiga, färdigsmaksatta vattenflaskorna ute på marknaden.

Förfaringssättet att kolsyra och smaksätta sitt eget vatten är oerhört behändigt, långt mindre energikrävande än att dra tvålitersflaskor eller backar med små glasflaskor till och från affären stup i kvarten. Därtill äger man jämt tillgång till färskt bubbelvatten i den smak man känner sig sugen på för tillfället.

Varje flaska av Aromhusets bordsvattenaromer innehåller 30 ml högkoncentrerad smak. Den rekommenderade doseringen är 2 ml arom per liter kolsyrat vatten, och med tanke på att de små flaskornas korkar rymmer runt 3 ml, så doserar man okomplicerat 2/3 av korken till varje liter vatten man ska placera i sin kolsyremaskin. Det går fullständigt enastående att mixa de olika smakerna för att ta fram personliga favoritkombinationer.

Många användningsområden

Aromhusets bordsvattenaromer kan användas även till andra saker än endast kolsyrat vatten. Ett par droppar av Aromhusets Toffee Kola är härligt i morgonyoghurten, utan att fördärva nyttigheten av den naturella yoghurten.

Aromhusets produkter, som innefattar bordsvattenaromer, kaffearomer samt vispgräddearomer, är samtliga fria från såväl socker som sötningsmedel, vill man ha sötma får man tillsätta det separat och Gert Strand AB rekommenderar då Sucralose som likaså finns tillgänglig i Aromhusets utbud. Sucralose är ett sötningsmedel som inte tillför vare sig kalorier eller kolhydrater, men som med extremt hög koncentration skänker samma sötma som vanligt socker.

När det gäller kolsyrat vatten så behövs dock ingen sötma, det friska vattnet blir superbt för att släcka törsten när de underbara smakerna adderas. Aromhusets bordsvattenaromer för kolsyrat vatten innefattar ett brett spektrum av smaker som uppskattas oerhört mycket av stora som små! Allt från mjuka smaker som Vanilj, Toffee Kola och Banan, till friska smaker som Granatäpple, Svart Vinbär och Citron och fortsättningsvis till typiska vuxna smaker som Pepparmint och Absinth.

Köp dina bordsvattenaromer på www.allt-fraktfritt.com!