Ingen Sonjo läkkoncentrat men billig läsk likväl

Det är billigare och många gånger nyttigare att skapa egen läsk. Har man enbart en sodastreamer alternativt annan form av kolsyremaskin så kan man med läskkoncentrat göra god dricka. Ifall du brukade nyttja Sonjo läskkoncentrat så kanhända du omedelbart är rådvill. Hur kan du åstadkomma billig läsk med samma goda smak? Oroa dig ej! Det finns smarta lösningar som till och med är godare…

dansk

Gör riktigt god läsk utan Sonjo läskkoncentrat som icke längre finns

Du kan fortfarande göra läcker läsk för det går att producera hemläsk med koncentrat från Aromhuset, hela sortimentet finns på allt-fraktfritt.se. Ifall du vill köpa läsk online så är detta den ultimata lösningen för du får ett koncentrat som du kan blanda i kolsyrat bordsvatten för att få en roligare dryck.

En del kanske upplever en aning nostalgi och tycker att det är bra synd att Sonjo gick ur tiden medan andra ser att detta minsann ej gör någon större skillnad. Man kan ju rentav även smaksätta det kolsyrade vattnet med aromer som är till fullo utan socker för att få riktigt sund samt god soda. Bra tips.

Vilken smak är den ultimata då man gör egen läsk?

Det finns vissa smaker som ganska hela tiden fungerar då man gör sin egen läsk. Cola är ett exempel på detta och dessutom bärsmaker. Det här är smaker som gör att man får läsk som sannerligen smakar läsk och det är angeläget. Sockerdricka, fruksoda, Champis, Julmust, Grape tonic och andra ursvenska smaker är riktigt bra.

I och med att man får så billig läsk då man handlar koncentrat och blandar själv så kan man gott pröva lite olika smaker och det I synnerhet när man handlar online och får bra priser. Det kan ju också vara så att man tycker en aning olika och då kan det vara bra att ha lite annorlunda smaker hemma så att allihopa blir glada.

Hälsosam dricka då du gör den själv hemma med kolsyremaskin

Faktum är att det kan bli nyttigare med läsk som man gör hemma fastän koncentraten kan rymma något lite socker. Massor gånger så rör det sig om mindre socker än det som finns i vanlig läsk. Aromhusets läskkoncentrat doseras 40 ml (varav det mesta är smakämnen) till 1 liter kolsyrat vatten. Köpt läsk består av ca 10% socker, 100 gram litern.

Då man varierar med Aromhusets Zero läskkoncetrat som är helt utan socker så kan man även dra ned på läskkonsumtionen. Barn anser ändå att det är roligt att dricka bubbeldrycken och de klagar inte på att det icke alltid är lika sött. Det blir nyttigare och roligare att hälla I sig läsk då man gör den hemma med en kolsyremaskin.

Det finns flertal märken på läskkoncentrat men blott Aromhuset verkar ha fått reda på smaken. Det kan bero på att deras fabrikschef varit bryggmästare på Pripps samt att de tillverkade läskkoncentrat rdena på 80-talet när de första sodastreammaskinerna kom.

Av och till kan man ju välja att dricka det kolsyrade vattnet precis som det är och då man väljer att använda mindre av koncentratet så räcker det längre. Det är således väldigt fördelaktigt att åstadkomma egen läsk med tanke på den enorma frihet man får.