Kalorifritt lingonvatten på eget sätt

Aromhuset har nu framställt några nya smaker till både kolsyrat vatten och grädde och en av dessa bordsvattenaromer är Lingon, en riktig svensk storfavorit. Aromhusets lingon kan användas varje dag, året om, utan att addera ens diet några kalorier, bara gudalik, äkta smak!

Gert Strand AB ligger bakom Aromhuset som nu släpper en färsk smak för kolsyrat vatten – lingon. Lingonet är ett bär som växer i stora delar av vårt land, men som däremot är ovanlig i flera andra länder. Det är rött till färgen och har oftast mjuk, sötsur smak som för tankarna till skogen. Vem har inte plockat lingon som barn och ätit tills hela ansiktet blivit rött?

kolsyrat bubbelvatten smakerkolsyrat bubbelvatten essenserbordsvattenaromerläskkoncentratmineralvattenvichyvattenbordsvatten

Tillsammans med den nya lingonsmaken kommer dessutom två övriga smaker till Aromhusets redan breda sortiment, vilket medför att det nu finns hela 23 smaker för kolsyrat vatten att smaka. De andra nya smakerna är pepparmint och smultron och går att påträffa på www.allt-fraktfritt.com.

När man är sugen på smaksatt vatten så brukar man bege sig och köpa en flaska Ramlösa eller Loka för dyra pengar. Det är framtaget att det renaste och mest hälsosamma vattnet finns i våra svenska kranar, så en kolsyremaskin för att kolsyra sitt egna vatten är en väldigt klok satsning som man raskt tjäna in om man dricker mycket kolsyrat vatten. Det går självklart att göra egen läsk på dessa också och Gert Strand AB har goda läskaromer för alla smaker.

För att smaksätta sitt hemkolsyrade vatten behöver man intet mer än sin lilla flaska från Aromhuset. Dessa kostar omkring 30 kronor och räcker till hela 15 liter vatten! Man ska mixa 2 ml arom till en liter kolsyrat vatten och det kan dels göras med den lilla flaskans kork eller med en doseringspipett som medföljer när man handlar aromer från www.allt-fraktfritt.com.

Kolsyrat vatten är ett hälsosammare val till läsk och ifall barnen tillåts välja smaker att smaksätta sitt vatten med så anser de mestadels att det är det bästa man kan hälla i sig. Sanningen är att smaksatt vatten är enormt läckert, Aromhusets smaker smakar naturligt och skänker precis måttlig mängd smak. Kolsyrat vatten får inte ha överdriven smak, då känns det snart mer som läsk, och detta har man sannerligen lyckats med när man tagit fram Aromhusets smaker för kolsyrat vatten.

Gert Strand AB har sålt aromer i åtskilliga år och vidareutvecklar utbud och produkter ständigt. Övriga saker man kan hitta på www.allt-fraktfritt.com är gräddaromer, kaffearomer och det helt kalorifria sötningsmedlet Sucralose. Samtliga dessa produkter är perfekta för de som håller annorlunda typer av dieter och önskar minimera sitt intag av kalorier och kolhydrater. Aromhusets smaker lämpar sig också för diabetiker eftersom de inte ger någon som helst blodsockerpåverkan.

För att testa Aromhusets nya goda bordsvattenarom Lingon, surfa in på www.allt-fraktfritt.com och beställ en flaska, samtliga försändelser skickas i frånvaro av fraktkostnad!