Kolsyra ditt eget vatten och smaksätt med Aromhuset-spunnen

Vatten är vår största beståndsdel

Att välja vatten som sin primära dryck finns det många bra anledningar till. Den mest uppenbara anledningen är självklart den personliga hälsan. En människokropp utgörs till 55-75 % av vatten vilket gör det glasklart att man måste fylla på med färskt vatten regelbundet. Vatten finns i mycket av det vi sätter i oss, både drycker och i mat, men att dricka rent vatten också, oavsett hur stora mängder av allt övrigt man räknar att man får i sig, är nödvändigt.

kolsyrat bubbelvatten smakerkolsyrat bubbelvatten essenserbordsvattenaromerläskkoncentratmineralvattenseltersvattenbordsvatten

Kolsyra ditt vatten om det får dig att dricka mer

För att piffa till sitt vatten lite kan man kolsyra det. Kolsyrat vatten känns i regel mycket skojigare än slätt, dessutom lämnar det en pur och sund känsla efter sig i munnen, svalg samt magen, och passar således utmärkt som bordsdryck. Kolsyrat bordsvatten kan man införskaffa i butik också, och de går år som smör, men för miljöns skull, och för den egna plånbokens skull, är det bättre att man kolsyrar sitt egna kranvatten. Literpriset blir mycket lägre och man behöver inte bidra till de tunga transporter som fraktar buteljerat vatten fram och tillbaka genom Sverige.

Investera i en kolsyremaskin och spar både pengar och natur

En kolsyremaskin behöver inte kosta speciellt mycket, man kan för skojs skull räkna ut hur många flaskor Ramlösa man skulle kunna få för samma pris och sedan avgöra hur omgående man tjänar in maskinen. Det går snabbare än de flesta tror. Men smaken då? De buteljerade flaskorna med kolsyrat vatten innehåller idag så många fantastiska smaker! Aromhusets bordsvattenaromer är facit. Dessa enastående aromer finns i 22 olika smaker som alla går att blanda med varandra för att etablera spännande smakfusioner. Gert Strand AB är företaget som står bakom succékonceptet Aromhuset och är ett företag med många års erfarenhet av framställning av essenser och koncentrat.

Aromhusets bordsvattenaromer ger ditt bubbelvatten ljuvlig smak

Aromhusets bordsvattenaromer ger det kolsyrade vattnet fyllig smak, utan att vara för framträdande. De består av inget socker alternativt sötningsmedel och ger därför ingen sötma. Smakerna är helt jämförbara med de som LOKA och Ramlösa erbjuder, bara mycket billigare.

När man vill åstadkomma sitt eget smaksatta, kolsyrade vatten så går man i regel till väga såhär:

1. Fyll den för kolsyremaskinen avsedda flaskan med iskallt vatten.
2.Portionera försiktigt Aromhusets bordsvattenaromer i flaskan, ungefär två ml per liter vatten.
3.Skruva fast eller klicka i flaskan i kolsyremaskinen
4. Tryck på knappen för att addera kolsyra, olika maskiner erbjuder här skilda alternativ
5.Skruva eller dra loss flaskan och ditt smaksatta, kolsyrade vatten är klart att drickas
6. Servera med fördel med isbitar då kolsyra håller längre i kyla

Det är en riktigt behändig procedur som kräver betydligt mindre ork än att bege sig mot affären, kånka med sig tunga flaskor med vatten (!), fylla kylen med dessa flaskor och när de är uppdruckna kånka med sig dem åter till affären för att panta dem.

Handla Aromhusets ljuvliga bordsvattenaromer på ww.allt-fraktifritt.com.