Kolsyrade och smakrika drycker utan kalorier

Kaloririka drycker leder till trötthet

Det är enkelt att samla på sig kalorier men svårt att bli av med Socker är den sämsta sortens kalorier man kan stoppa i sig – för de ger stora mängder energi, men ingen näring. Socker som inte förbränns lagras in i kroppen som fett och innan dess gör sockret att blodsockret raskt går upp och därefter ännu snabbare ner igen, vilket leder till sömnighet, oförmåga att koncentrera sig och till och med nedstämdhet.

smakaromersmaker för mineralvattensmakessenser kolsyrat vatten

När vi dricker sockrat kaffe, te, läsk, saft och till och med juice för att pigga upp oss lite under arbetstid eller fritid så blir effekten ur ett större perspektiv den motsatta. Kaffet piggar ju upp i sig själv, men alla de andra dryckerna skänker ett mycket kortvarit uppsving i humör och vakenhet, för att sedan ge en riktig djupdykning. Vatten är den bästa drycken att ta till när man vill vakna till – det skänker vare sig kaloripålägg eller dåliga effekter på blodsockret. Tvärtom så balanserar vatten kroppens samtliga funktioner och rensar den från slagg.

Vatten är den ultimata drycken

Vatten kan drickas med eller utan kolsyra, och det mest uppfriskande alternativet är för de flesta helt klart kyligt, krispigt, kolsyrat vatten – gärna smaksatt med någon god frukt alternativt bärsmak. Allt fler väljer att handla hem en kolsyremaskin för att ha tillgång till färska bubblor från det nyttiga kranvattnet när än törsten sätter in. Också arbetsplatser investerar i kolsyremaskiner i allt större utsträckning.

Smakligt kolsyrat vatten med Aromhusets många smaker

Vill man smaksätta sitt hemkolsyrade vatten så är Aromhusets bordsvattenaromer det bästa alternativet på marknaden idag. Aromhusets sortiment av bordsvattenaromer innehåller 22 fantastiska smaker med markant mångfald där alla kan hitta sina favoriter. Typiska smaker såsom Citron, Jordgubbe, Skogsbär och Äpple utmanas av bubblare såsom Granatäpple, Pepparmint, Toffee Kola samt Absinth.

Alla Aromhusets produkter, såsom bordsvattenaromer, kaffearomer, vispgräddearomer och läskkoncentrat finns att handla på www.allt-fraktfritt.com – låga priser samt ingen fraktkostnad tillkommer!

Superkoncentrerade aromer i små samt stora flaskor

Flaskorna som man köper för hemmabruk innehåller 30 ml arom per flaska, vilket är tillräckligt åt 15 liter vatten. Bordsvattenaromerna är såväl billiga som dryga och små, viket gör det möjligt till köp av flera flaskor samtidigt. Olika familjemedlemmar kanske uppskattar skilda smaker, eller så vill man ha att variera mellan. Det går även mycket fint att blanda olika smaker med varandra för att skapa egna kombinationer. Korken på de små flaskorna rymmer 3 ml, så om man fyller den till 2/3 med smak så har man en klockren portion för att smaksätta en liter kolsyrat vatten.

För företag, restauranger, kaféer och barer finns större och ännu mer lättdoserade flaskor med Aromhusets bordsvattenarom. Dessa flaskor består av 270 ml arom och mäts upp med en smart pump där en pumpning smaksätter en halv liter kolsyrat vatten.