Kolsyrat pepparmintsvatten fräschar upp

Nu har du möjlighet att smaka något nytt, Aromhusets nya bordsvattenarom med smak av Pepparmint! Tack vare att krydda sitt vatten med Aromhusets Pepparmint får man ett fräscht vatten som råder gottgörelse på den torraste av munnar. Denna nya smak från det redan väletablerade företaget Gert Strand AB kommer att bli legendarisk!

sodavatten

Pepparmint är en frekvent förekommande smak på tuggummin, när personer vill fräscha upp sina munnar en aning. Nu kommer den fräscha pepparmintssmaken även som vattenarom! Friskare vatten än kyligt, kolsyrat pepparmintsvatten får man sannerligen eftersöka.

Aromhuset hade sedan tidigare ett stort utbud gällande smaker till kolsyrat vatten, hela 20 stycken! Nu har företaget bakom succén släppt ännu tre smaker för att komplettera sortimentet och däribland hittar man smaken pepparmint. De andra två smakerna är lingon samt smultron, välbekanta smaker från de svenska skogarna.

Pepparmint är helt klart lite mer av en utstickande smak att ha till sitt kolsyrade vatten, men efterfrågan är stor! Vattnet som blir när man smaksatt det med Aromhusets pepparmint är utomordentligt uppfriskande och varje liten 30-kronorsflaska ger hela 15 liter kryddat vatten. Doseringsråden är två ml per liter vatten och man borde hålla sig till det eftersom överdosering kan skänka en egendomlig eftersmak.

Aromhusets smaker adderar nämligen bara arom, ingen sötma, så resultatet är direkt jämförelsebart med det smaksatta kolsyrade vatten man finner ute i butikerna, med den stora prisskillnaden som främsta skillnad. Om man dricker stora mängder smaksatt bubbelvatten så gör man verkligen sin plånbok en tjänst tack vare att fixa en personlig kolsyremaskin. Det renaste vatten man kan påträffa kommer ändå från våra svenska dryckeskranar, så det finns enbart plus.

När man köper en flaska av Aromhusets Pepparmint så får man en liten doseringspipett med på köpet. I och med det är en så ringa mängd arom som ska doseras så underlättar det en hel del att begagna sig av en sådan pipett. Ibland kanske man dessutom enbart vill krydda ett glas kolsyrat vatten och då blir mängden ännu mindre. Annars rymmer aromflaskans kork 3 ml, så fyller man den till 2/3 så får man tillräcklig kvantitet till en liter vatten.

För den som försöker spara på kalorierna är Aromhusets pepparmint, plus alla andra vattenaromer i Gert Strand ABs sortiment, perfekta uppiggare. Man brukar önska hålla sig borta från sockrade drycker som läsk och juice och aromerna från Aromhuset har definitivt ingen effekt på blodsockret. Inga kolhydrater och noll kalorier medför att de lämpar sig för allt från barn till diabetiker och samtliga oss som vill gå ner en aning i vikt, men samtidigt tycker om att dricka smakligt.

Aromhusets pepparmint lämpar sig lika bra för svettiga sommardagar som till exotiska middagar bland stearinljussken. När man dricker detta vatten sprider sig en fräsch känsla i munnen alldeles omedelbart, den går inte ens att mäta med övriga metoder av att fräscha upp munnen.

Man kan köpa Aromhusets produkter på www.allt-fraktfritt.com och i detta sortiment finns också produkter som kaffearomer, gräddaromer och det kalorifria sötningsmedlet Sucralose. Bland de nyheter som presenteras just nu var Aromhusets Pepparmint lite av bolagets wild-card, men ett avsevärt lyckat sådant.