Oavsett diet så kan du nu dricka smakligt bordsvatten

Sockerfria dieter populärare än någonsin

När man går på en specifik diet så är socker i regel antingen fullständigt uteslutet, eller så är det rekommenderat att man kraftigt drar ner på intaget. Sockerfria dieter som LCHF, Atkins, Dukan och andra lågkolhydratsdieter har haft enormt genomslag de senaste åren och allt fler exkluderar sockret ur sin kost. Vissa ersätter sockret med sötningsmedel såsom Sucralose, Stevia eller Aspartam.

Begränsat dryckesutbud

Vad man dricker under en lågkolhydratsdiet bli omgående oerhört begränsat, visst blir maten också begränsad, men nya recept utvecklas oavbrutet och idag finns det recept gällande allt från pannkakor till bröd samt tårtor som inte har några kolhydrater att tala om i sig. Men vad gäller dryck då? Vad kan man intaga med gott samvete om man går på en diet som inte ger utrymme för socker? Inte juice, inte läsk (frånsett light förstås), inte saft…

Vatten är, som vi alla känner till, den i särklass nyttigaste drycken och ett intag på en-två liter om dagen rekommenderas alla – förutom det man får i sig genom maten.

kolsyrat bubbelvatten smakerkolsyrat vatten essenserbordsvatten smakerläskkoncentratkolsyrat vattenvichyvattenbordsvatten

Svenskt kranvatten – bästa drycken

Det svenska kranvattnet slår i stort sett allt övrigt vatten när det handlar om vilket som är mest sunt att intaga. Vi har sannerligen tur att ha så banal tillgång till rent vatten omedelbart ur våra kranar, det är inte alla förunnat. Kolsyrat vatten har de flesta emellertid inte tillgång till direkt ur kranen, även om kolsyrekranar installeras i allt fler hushåll för varje år som går. Kolsyrat vatten får de flesta inhandla från affären, ifall de inte har en kolsyremaskin hemma vill säga.

Kolsyrat vatten skänker sund känsla

Kolsyrat vatten är fritt fram att intaga oavsett vilken diet man går på, kolsyran medför inga kalorier och därför heller inga kolhydrater. Att dricka kolsyrat vatten ger ofta en mycket festligare känsla än att dricka alldagligt vatten, därutöver är känslan av de krispiga bubblorna i munnen och svalget skönt uppfriskande. Många tycker även att kolsyrat vatten hjälper till med matsmältningen ifall man ätit lite för mycket, så i anknytning med just mat är bubbelvatten suveränt.

Många kolsyrade vattensorter har fått smak, ett koncept som hastigt blev vida uppskattat. Svenskarna dricker massor av Ramlösa, Vichyvatten och Loka, som fått smak från friska, syrliga och mjuka smaker ur frukt- och bärriket. Det smaksatta, kolsyrade vattnet innehåller inget socker och heller inte sötningsmedel, så de är inte söta att dricka, de har endast en svag smak av något gott.

Smaksätt ditt kolsyrade vatten tillsammans med Aromhusets bordsvattenaromer

Om man kolsyrar sitt eget vatten hemma, så kan man smaksätta det med någon av Aromhusets 22 enastående smaker för bordsvatten. En liten flaska räcker till 15 liter vatten och smaksortimentet täcker alla spektrum. Klassisk, frisk Citron, mjuk Banan, uppfriskande Pepparmint alternativt exotisk Cherimoya – du väljer! Sju av smakerna ur Aromhusets bordsvattenaromsortiment kan även köpas i stora 270 ml-flaskor.

Gert Strand AB heter företaget som ligger bakom Aromhusets populära bordsvattenaromer. De vida smakerna innehåller inget socker och heller inget sötningsmedel, så den som tillämpar en strikt diet kan med gott samvete njuta av läcker dryck tack vare dessa produkter. Det är inte endast bantare som gynnas av Aromhusets bordsvattenaromer, utan samtliga som värderar ett sunt leverne utan socker samt onödiga tillsatser.

Handla dina bordsvattenaromer from Aromhuset via www.allt-fraktfritt.com.