Prova Aromhusets smakessens av persika till ditt kolsyrade vatten

Persika är en söt stenfrukt med ett ludet hölje, mjukt, orangefärgat fruktkött och en rejäl kärna i mitten. Persikoträdet trivs i ganska varma klimat som i länderna runt Medelhavet, men kan dessutom odlas i södra Sverige och Danmark om förutsättningarna är fördelaktiga. Trädet är relativt litet och har en maxhöjd på ungefär 6 meter, det bär blommor på våren, mellan februari samt april, som sedan utvecklas till de goda, saftiga frukter vi så väl känner till.

sodastreamer kolsyrat vatten smakerläskvichyvattenmineralvatten

Smaken av persika är mycket uppskattad i mycket, allting från te till kräm, saft, juice, glass eller drinkar – allting blir gott tillsammans med persika! Aromhuset är ett märke som framställer essenser för kolsyrat vatten. Dessa essenser är fria från socker samt kemiska preparat, men skänker rik och härlig smak åt ens bubbelvatten. Samtliga Aromhusets essenser smakar som de ska och kan blandas med varandra efter egna önskemål. Persika är en av 16 smaker från Aromhuset och är väldigt god ihop med bl a Äpple, Citron eller Banan beroende på ifall man gillar sötma eller syrlighet. Persika är givetvis oerhört god helt på egen hand med.

När man doserar essensen i vatten rekommenderas man att ta ungefär 2 ml smak åt en liter vatten, smakerna är högkoncentrerade och varje flaska består av 30 ml, så med angivna rekommendationer räcker varje liten flaska till ungefär 15 liter vatten. Smaken kommer till sin fulla rätt i kyligt, kolsyrat vatten som har doserats en stund innan intag. Vi måste ju få i oss tillräckligt med vatten varje dag och med Aromhusets essenser tillsammans med en aning bubblor blir det både gott samt enkelt.

Man kan blanda Aromhusets essenser i kolsyrat vatten från affären, men det går precis lika bra att ha i vatten som man med en sodastreamer har kolsyrat i hemmet. Det är dessutom ett miljövänligare alternativ som dessutom är snällare mot plånboken genom att man slipper bidra till onödiga transportutsläpp och tämligen kraftiga överpriser. Vattnet i våra svenska kranar håller enormt god kvalitet och är i mångt och mycket bättre än något annat vatten, så genom att använda sig av det spar man sina pengar, miljön och gör på samma gång hälsan en tjänst.

Svenskar dricker oerhört mycket kolsyrat vatten, och ännu mer av smaksatt kolsyrat vatten. Vi vill ha ett trevligt alternativ som inte skadar hälsan, men som är roligare än vanligt, stilla och smaklöst vatten. Aromhusets essenser är sockerfria och innehåller inga kalorier. De är även fria från sötningsmedel som skänker konstiga bismaker och färgämnen och passar därmed dagens moderna och hälsomedvetna människor.

Man kan också låta barnen njuta av välsmakande bubbelvatten utan att bekymra sig över hål i tänderna eller onödiga sockerchockar, i sortimentet finns till och med några smaker som är särskilt framtagna för just barnen. Persika, med sin söta, mjuka smak, är dock likaså en essens som lämpar sig otroligt väl för barnens smaklökar.