Smaksätt ditt kolsyrade vatten med Svart Vinbär.

För en mycket syrlig samt uppfriskande smak som hör varma svenska sommarkvällar till så ska man smaksätta sitt kolsyrade vatten med hjälp av Svar Vinbär, en smak från Aromhuset. Svart vinbär passar väldigt fint i just kallt, krispigt bubbelvatten, men dessutom i hett vatten som te – på egen hand eller som smakförstärkare.

Aromhusets smaker kommer i små flaskor på 32 ml, varje flaska mäter alltså inte mer än ungefär 8 cm och ändå finns det smakkoncentrat för hela 16 liter lätt smaksatt vatten i varje flaska. De går med fördel att nyttja till eget kolsyrat vatten med hjälp av Wassermaxx eller Sodastream maskiner, men också färdigt sodavatten köpt i butik fungerar fint. För att dra så mycket smak ur essenserna som möjligt så ska vattnet vara kallt och med mycket kolsyra då kolsyran har en förmåga att intensifiera smaker. Man kan gärna även mäta upp vattnet en dag innan man dricker det så att smaken får en chans att utvecklas samt absorberas i vattnet.

bubbelvatten smakersodastreamersodastreamer kolsyrat vattenbubbelvatten

Om man doserar Aromhusets Svart Vinbär enligt anvisningarna, vilket är ca 2 ml per liter vatten – eller 2/3 kapsyl – så får man en större smakupplevelse gentemot de lätt smaksatta dryckerna i affärerna som motsvarar omkring 1 ml essens per liter vatten. Fördelen med att personligen smaksätta är att man kan mäta upp hur man vill. Vill man endast ha en klen touch av Svart vinbär smak så tar man i 1 ml, och vill man ha mycket smak så tar man i mer.

Aromhusets smaker går även att kombinera med varandra. Svart Vinbär är t ex väldigt härlig i kombination med de andra bärsmakerna alternativt citron för en riktigt fräsch samt syrlig smak. På detta smarta vis kan man få fram olika kombinationer närapå i oändlighet och valfriheten man får att välja smak efter humör hemma i sitt kök är något man inte ens kan hitta i de mest välsorterade butikerna.

Det roliga med Aromhusets smaker är att man nyttja dem till vad som helst. Som redan har nämnts är just Svart Vinbär oerhört smakligt som te essens, men dessutom i grädde som tillbehör till en god paj alternativt till en sommarfräsch kompott av grädde/yoghurt/glass och färska frukter alternativt bär. Det gäller att testa sig fram när det gäller doseringen, men Aromhusets särskilda doseringspipett medför det lätt att vara exakt och långsamt lägga till milliliter efter milliliter tills man är tillfredsställd med smaken.

Att smaksätta sitt vatten, sin frukostfilmjölk, sin grädde alternativt sitt te med en god smak är något av en lyx och genom att använda Aromhusets smaker kan man göra det med gott samvete. Alla smaker, inklusive Svart Vinbär, är helt fria från färgämnen, sötningsmedel samt socker. Trots det är de i oerhört små mängder redan rika på fruktiga smaker.

Genom att inte tillsätta socker i sina smaker har Aromhuset lyckats ta fram ett sätt för människor att njuta av smaksatt bubbelvatten samt andra godsaker utan att man behöver tillsätta en enda kalori. Perfekt för den som vill hålla figuren under kontroll alternativt har besvär med exempelvis diabetes, men samtidigt vill kunna unna sig goda smaker.

Smaken av svart vinbär tilltalar både vuxna och barn även ifall det dock mest är vuxna som dras till den. För barn har Aromhuset några speciellt framtagna smaker så att också de kan njuta av gott och festligt bubbelvatten utan att få i sig onaturliga tillsatser och socker i onödan. Allt som allt har Aromhuset 16 goda smaker att välja bland, allting från ovanför nämnda Svart Vinbär till Jordgubbe, Fläderblom och Absint m fl.