Smaksätt ditt kolsyrade vatten

Vi är inte fullt nöjda med kranvattnet vilket märks klart på den enorma konsumtion av kolsyrat vatten. Samtidigt kräver vi hälsosamma alternativ. Kranvatten vet vi ju är det allra nyttigaste man kan dricka, det är bara så svårt att stå emot alla lockande alternativ.

smaksatt kolsyrat vattenkolsyremaskin kolsyrat vatten

Ramlösa och Loka har blivit riktiga storsäljare med sina smaksatta, kolsyrade vatten och folk släpar tunga 2-literflaskor till och från affärerna varje gång de är och handlar. När man äter vill man ha de friska bubblorna att förädla munnen med mellan tuggorna och äger de fräsch arom av någon god frukt alternativt goda bär så är det hela självfallet ännu godare! Läsk är fullt med socker eller tveksamt hälsosamma sötningsmedel och en lång rad konserveringsämnen och färgämnen – kemiska bomber, minst sagt, som man gärna undviker att föda sina barn med, och sig själv också för den delen. Det kolsyrade, smaksatta vattnet är ett bra alternativ!

Med hjälp av en kolsyremaskin spar man både slantar samt energi

Om man satsar på en liten investering av en kolsyremaskin för hemmabruk så kan man dra ner kostnaderna för det kolsyrade vattnet ganska mycket. Själva kolsyremaskinen kan man hitta för så lite som 600 kronor, men de kan även kosta några tusenlappar, beroende på vilken modell och vilka funktioner man vill ha. Dricker man stora mängder kolsyrat vatten tjänas dessa slantar in ganska snabbt och kolsyrepatronerna är billiga.

Eget bubbelvatten – med smak!

För att ge smak åt sitt kolsyrade vatten är det allra bästa alternativet Aromhusets bordsvattenaromer. De finns i 22 fantastiska smaker, fria från socker och sötningsmedel och onödiga, kemiska tillsatser. Så lite som 2 ml av Aromhusets vattenaromer är tillräckligt för att skänka smak åt en hel liter vatten så varje miniflaska på 30 ml är tillräckligt för hela 15 liter vatten! Sju av smakerna finns därutöver i rejäla 270 ml-flaskor.

Det är mycket enkelt att portionera aromerna med assistans av de små flaskornas korkar, dessutom tar de upp så lite utrymme i köksskåpen att man med gott samvete kan köpa på sig alla favoritsmaker för att ha att variera med. Aromhusets bordsvattenaromer kan med fördel även blandas för att frambringa nya kombinationer som är lämpade perfekt för varje persons unika smakspektrum.

Barnen anser att kolsyrat vatten är festligt och dricker mer än gärna sitt upphällda vatten ifall det har bubblor och arom av någon mumsig frukt som banan, jordgubbe eller smultron. Som ett alternativ till saft och läsk är hemkolsyrat vatten smaksatt med Aromhusets bordsvattenaromer mycket bra – för stora som små.

Stora framgångar med Aromhuset

Gert Strand AB heter det företag som står bakom Aromhusets populära produkter, företaget har sitt huvudsäte i skånska Svedala och bildades år 1974. Utöver bordsvattenaromer framställer Gert Strand AB en lång rad andra essenser, frukt- och ört oljor, smaker och aromer för matindustrin över hela världen. Eftersom det snabbt ökande intresset för lågkolhydratsdieter har intresset för Aromhusets kolhydratsfria aromer ökat och lett till rejäla framgångar.

Man kan kolla in hela Gert Strand AB:s utbud på www.allt-fraktfritt.se, här kan man även handla på sig alla de bordsvattenaromer man tycker verkar mumsiga, utan att betala för frakten!