Smaksätt ditt vatten med melon

Aromhusets essenser ger en möjlighet att dricka friska, smaksatta samt bubblande drycker utan att kompromissa med sin hälsa. De är enkla att mäta upp och kan blandas med varandra. Päron är en fruktig samt söt smak som passar samtliga åldrar och som med fördel kan blandas med många andra smaker ur utbudet.

bubbelvatten smakersodastreamsodastreamer mineralvattenbubbelvatten

Gert Strand AB heter företaget som ligger bakom Aromhuset. Aromhuset har 16 olika smaker för kolsyrat vatten, däribland Päron. Smaken är framtagen med hjälp av naturliga aromer och smakar precis som päron bör smaka. Inget socker eller kemiska sötningsmedel finns tillsatt och essensen lämpar sig därför enormt bra för samtliga som försöker hålla en sund livsstil men samtidigt helst vill förgylla sin tillvaro med goda smaker.

Smaken av päron är söt och fruktig och blandar sig väl tillsammans med andra smaker som Äpple alternativt Persika – för klassiska kombinationer, eller Banan eller Ananas – för riktigt söta drycker som bl a går hem hos barnen. Det finns 16 smaker i Aromhusets sortiment och alla kan blandas med varandra vilket ger mängder av kombinationsmöjligheter.

Gert Strand, som har framställt alla smakerna, rekommenderar 2 ml essens till varje liter vatten. Det är en relativt mild dosering som ändå ger mer smak än det smaksatta kolsyrade vatten man kan hitta färdigt i affärerna. Strand tyckte personligen att utbudet av smaksatt kolsyrat vatten var begränsat, mycket pga att smakstyrkan vanligtvis är enormt svag, och menar att man med Aromhusets essenser har mycket större valmöjligheter. Därutöver slipper man onödiga tillsatser vilket ligger rätt i tidens hälsotänk.

Bland de 16 skilda smakerna finns, bortsett från Päron, allting från utpräglade barnsmaker såsom Toffee Kola, till vuxensmaker som Absint, exotiska smaker som Melon och klassiska svenska smaker som Fläderblom. Däremellan finns det bärsmaker samt fruktsmaker som inte lämnar någon missnöjd.

Man doserar aromerna med essensflaskans kapsyl alternativt med avsedd doseringspipett. Det är lätt att både dosera efter egna preferenser, samt att blanda olika smaker med varandra. Strand rekommenderar också att försiktigt dosera det kolsyrade vattnet ett tag innan intag – ett dygn eller så – och att hålla vattnet i kalla temperaturer, på så vis utvecklas smaken av Päron på ultimata vis. Det går självklart också bra att dosera precis innan intag.

Aromhusets essenser funkar lika bra att nyttja till sitt hemkolsyrade vatten om man har en egen kolsyremaskin, men det går lika fint att använda dem till köpt kolsyrat vatten. Man vinner dock på att kolsyra personligen – både ekonomiskt och ur miljösynpunkt.

Thomas Ström, som jobbar som säljare för Gert Strand AB, vill passa på att nämna att man nu söker fler återförsäljare för Aromhusets essenser. Just nu hittar man dem allihopa på www.allt-fraktfritt.com. Ström vill understryka hur rätt aromerna ligger i tiden. Vi blir mer och mer medvetna om hur kemiska tillsatser och för mycket socker påverkar vår hälsa negativt, samtidigt vill vi inte undvara det som är gott, speciellt inte barnen. Aromhusets essenser är ett innovativt och välkommet alternativ till samtliga sötade drycker ute i handeln – man slipper kompromissa!