Smaksatt vatten

Drick nyttigt – och gott!

Smaksatt vatten är mycket lättare att dricka än slätt, ordinärt kranvatten – därför att det är godare. Problemet är att det smaksatta vattnet är så kostsamt gentemot det släta som finns i våra kranar. Det är också mödosamt att kånka med sig från affären stup i kvarten, och inte fullt så nyttigt som vårt fantastiska svenska kranvatten är.

kolsyrat vatten smakersodastreamsodastreamer mineralvattenbubbelvatten

Man står i butiken och väljer mellan att lägga pengar på två liter smaksatt, kolsyrat vatten eller en läsk till veckans lite festligare tillfällen. Eventuellt handlar man både och, eller så köper man läsken – för vatten finns ju faktiskt i kranen där hemma. Lösningen när det handlar om det smaksatta, kolsyrade vattnet som säljs till skyhöga priser ute i butik är att investera i en kolsyremaskin till köket där hemma och åstadkomma sitt eget. På så vis får man kolsyrat vatten precis när man vill, till en bråkdel av priset och utan att behöva dra med sig extra vikt från affären varje gång man är och handlar. En kolsyremaskin går att införskaffa för mellan 600 kronor och åtskilliga tusen, men dricker man mycket kolsyrat vatten så tjänas de slantarna snart in. En annan fördel med egenkolsyrat vatten blir ju att man dricker det fina vatten som erbjuds via våra fantastiska kranar.

Smaksätt bubblorna med Aromhusets bordsvattenaromer

Smaken då? Kolsyran är ju en sak, men hur får man den underbara, diskreta smak på sitt eget bubbelvatten som kan jämföras med den man får i Ramlösan eller Lokan? Svaret är: Aromhuset. Aromhuset är ett produktkoncept uttänkt av Gert Strand AB – bordsvattenaromer för kolsyrat vatten. Dessa smaker kan antingen droppas i köpt, kolsyrat vatten, alternativt i det vatten man själv kolsyresätter i hemmet.

Utbudet av bordsvattenaromer är stort – hela 22 smaker finns att välja bland – från söta, barnvänliga smaker såsom Banan, Smultron, Vanilj samt Toffee Kola, till mer sofistikerade smaker såsom Granatäpple, Svart Vinbär, Pepparmint samt Absinth. De flesta av samtliga jordens godaste frukter och bär finns representerade i smaksortimentet eller vad sägs om Persika, Päron, Melon, Kaktus, Ananas, Blåbär, och Hallon.

Kan drickas av alla

Aromhusets bordsvattenaromer till kolsyrat vatten har fått rejäla framångar, mycket för att de kan intas av alla. Dessa smaker består av varken kolhydrater eller kalorier vilket innebär att de lämpar sig för alla som går på diet – LCHF, Atkins, lågkaloridieter, 5:2 etc., plus diabetiker! De består av inga färgämnen eller andra, onödiga kemiska tillsatser vilket gör de både barnvänliga och vänliga för alla som vill ta hand om sin kropp och hälsa.

Portioneringen är minimal, dessa smaker är superkoncentrerade! Ynka 2 ml av aromerna räcker för att smaksätta en hel liter kolsyrat vatten. En flaska består av 30 ml och kan därmed sätta smak på hela 15 flaskor bordsvatten. Sju av smakerna – Blåbär, Hallon, Jordgubbe, Melon, Persika, Granatäpple samt Äpple säljs även i stora 270 ml flaskor som lämpar sig för t ex arbetsplatser, barer samt restauranger. Som privatperson kan man köpa hem åtskilliga olika smaker för att variera – eller blanda!

Samtliga aromhusets bordsvattenaromer finns att köpa på www.allt-fraktfritt.com