Gräs och tak kan behandlas med dunk gti

Att processa gräset och taket mot mossa tar tid och kostar pengar. Men du kan rentav tillvarata på både tid samt slantar om du väljer dunk gti som gör det så mycket enklare att utbreda och som också drar ner på behandlingstiden. Det här är en slags ejektorflaska som är lätt att nyttja sig av då man vill distribuera järnsulfat över gräsmattan eller på taket.

järnsulfat mossa dosering

allt-fraktfritt.se finns en god bild som visar en dunk gti, kallas ejektorspridare där.

Dags att ta tag i mossbekämpning på gräsmattan

Det är inte så konstigt att det finns de som alls inte tar hand om mossan på gräset. Då man tänker sig att man tvingas ge sig ut och riva bort mossa och göra en massa annat ansträngande så kanske man helt enkelt låtsas som att det regnar järnsulfat och glömmer det hela till efterträdande år.

Men med dunk gti så har man en mossa gti (järnsulfat 288 gram, resten vatten upp till 1 liter, man kan mixa själv för småpengar alternativt införskaffa klart) som är så väldigt lätthanterlig. Man behöver ju bara ansluta slangen till dunken som har ejektorspridare. Vattnet som kommer från slangen blandas med dunkens innehåll på ett mycket smidigt sätt. Du sprayar på och går ut över gräset för att bli färdig på nolltid!

En ejektorflaska gör att det rentav blir skojig att bearbeta gräset innan gödsling samt odling. Detta kan man därefter repetera till hösten för att hålla mossan i schack. Därjämte så kan man spara en hel del pengar på att undfly dyra produkter som inte alls skänker samma användarvänlighet.

Spara ejektorflaskan och mixa gödning med vatten samt spruta ut lika lätt. Eller andra medel som alg & Mögeltvätt, Fulstopp, Bensaltensid, tvättmedel. Vanligt tvättmedel för kläder, använt till biltvätt gör bilen renare än något bilschampo.

Taket är fullt av mossa, vad kan du göra åt det?

Det är inte endast gräset som drabbas av mossa. Man kan också behöva en Tak gti, Takrengöring Turbo alternativt Fulstopp Turbo för att ordna med takrengöring. Här får man även bra nyttjande av att kunna spraya mer lösning då man använder sig av slangen och dunk gti. Det blir bra mycket säkrare då man kan stå på en position eller en skylift och spraya upp på taket istället för att klättra upp och spruta uppifrån och ned.

Man kan göra mer än motverka mossa med en bra spridardunk

När man är klar med järnsulfatbehandlingen så kan man använda en ejektorflaska till andra saker. Det går till exempel att ladda med rengöringsmedel (Bensaltensid dödar all påväxt samtidigt, Yes fungerar för enbart rengöring, det finns mer) för att feja huset utvändigt eller möjligtvis förvalta gångar som har blivit jordiga och leriga. Har man långa staket så är det praktiskt att kunna spraya utan någon större möda.

Man kan också förvalta gödningen som följer mossbekämpningen med detta verktyget. För den skull skall man spara ejektordunken år från år. Klicka här nu för ytterligare information. Den stora fördelen med dunk gti är att man kommer åt större ytor på så kort tid. Det här har man ju användning av i olika situationer så detta är en produkt som är mycket bra att ha hemma i förrådet.

Om det är så att du icke är säker på ifall du klarar blandningen själv så är det bra att ha en dunk som gör jobbet åt dig. På detta vis så behöver du icke klura på ifall du har gjort för mycket eller för lite. Du vet att det blir alldeles lagom och det är bara att fortsätta med behandlingarna för att få en förtjusande trädgård samt ett tak utan mossa.