Ska man välja spridarbom eller behandla gräset med hjälp av en ejektorflaska?

För somliga så är arbetet i trädgården ett rent nöje medan andra ser det som ett nödvändigt ont. Oavsett ifall man är i trädgården därför att man vill eller därför att man måste så kan det vara bra att betänka ifall man ska använda sig av en spridarbom alternativt en ejektorflaska därför att med järnvitriol processa mossa i gräsmattan.

spridarramp

Så lätt med spridarbom mot mossan som växer i gräset

Anledningen till att otaliga väljer en spridarramp som man fäster på vattenkannan därför att därpå lätt stega runt på gräset är att det här funkar bra på mindre ytor. Om man har en mindre trädgård som man vill behandla med det järnsulfat mossa icke klarar av så kan det gå lika bra med spridarbom som med en behändig mossa GTI flaska.

Enkelt är ett nyckelord därför att det är fantastiskt centralt att man gör något åt mossan före man tar tag i nästa del med gräsmattegödsel. Om det blir för besvärligt att handskas med mossan i gräset så kan det slutligen bli så att man av ren lathet börjar svamla om att den egentligen är rätt förtjusande som den är och att man likväl vill ha en naturtomt.

Fördelarna med en ejektorflaska är flera samt attraktiva

Med enorm tomt så kan man ju inte framföra att spridarrampen är det ultimata alternativet då man kommer att behöva fylla på vattenkannan och blanda järnsulfat med vatten många gånger för att dölja hela gräset. mossmedel köpa. Även ifall spridarbommen är behändig och ger god spridning så kan det kännas en aning omständligt att ständigt springa och ladda på med mer blandning.

Med en ejektorflaska som den man får med mossa GTI så är det så att man kopplar till trädgårdsslangen för att därefter låta blandningen ske i själva flaskan. På så vis så kan man kliva runt på stora ytor och få mer gjort på kortare tid. Det här är ju den perfekta lösningen för dig som ej anser att det är så vidare roligt att hålla på med gräset.

Kom ihåg att du kan dela trädgårdsarbetet med andra

Vad du ska välja måhända även beror lite på ekonomi men det ska sägas att det inte kommer att kosta så mycket mer med ejektorflaskan fastän den ger en så flexibel lösning. En spridarbom kan man ju nyttja åtskilliga gånger, och faktum är att flertal väljer att lägga till ejektorflaskan med bommen till vattenkannan. På så vis så kan man ju få fler personer i arbete i trädgården.

En sak är säker och det är att man jämt behöver ha enastående redskap därför att klara av arbetet med gräset. Ifall man inte har en bra vattenkanna med tillbehör så blir det enkelt tröttsamt. Det är viktigt att ha en vattenslang som kommer åt I hela trädgården därför att gti dunk ska fungera.