Bättre utfall på styrketräningen med Saigonkanel

Skulle du bli nyfiken om du fann en substans som ökade muskelmassan vid träning, och som samtidigt ökade fettförbränningen tack vare att kroppens blodsockermetabolism skruvades upp? Det finns faktiskt en sådan substans – och den är fullständigt naturlig och i stort sett fri från bieffekter, nämligen Saigonkanel! Gert Strand AB lanserar nu sin egen Saigonkanel – så vet du att den kanel du köper är av högsta kvalitet.

Den ultimata kanelen kommer från det vietnamesiska höglandet

Gert Strand AB lanserar nu sin egen Saigonkanel – eller vietnamesisk kanel, som den också kallas. Saigonkanel kommer ursprungligen från det centrala höglandet i Vietnam och inte alls från området kring den sydliga staden Saigon. Saigonkanel är tätt relaterad med Kassiakanel som är den typ vi vanligtvis finner i vår dagligvaruhandel, men besitter betydligt kraftfullare hälsofrämjande egenskaper. bantning vid amning.

Vietnamesisk kanel förhöjer insulinkänsligheten

Det har länge talats om att kanel tenderar att utjämna blodsockernivån i kroppen – att man vid ett dagligt och kontinuerlig intag av kanel (vilken som helst) slipper de värsta blodsockertopparna och -dalarna med tanke på att kanelen höjer insulinkänsligheten. Man har experimenterat en del med kanel samt diabetes och de flesta studier pekar på att diabetiker gynnas av att äta mellan 2-6 gram kanel per dag, många kan efter ett tag till och med tillägga mindre insulin är vad som föreskrivits från start (det ska emellertid alltid ske i samråd med läkare efter utförliga tester har gjorts!).

Kanel bygger muskler

När det handlar om styrketräning har man i bodybuildingsammanhang upptäckt att ett tillskott av upp till 4 gram Saigonkanel per dag gynnar muskeltillväxten, musklerna blir helt enkelt mer benägna att förvara energi om det finns ett kontinuerligt intag av kanelaldehyd – den verksamma substansen i Saigonkanel – i systemet.

… och bränner fett!

Det är dock inte bara åt muskeltillväxt som den vietnamesiska kanelen är så intressant, den visar sig även ha bra effekt för de som vill förbränna fett. Oftast går dessa egenskaper inte ihop, men komplexiteten i den vietnamesiska kanelen skapar dessa enastående förutsättningar. Fettförbränningen stimuleras i samband med att insulinkänsligheten ökas, mindre insulinutsöndring medför att blodsockret tas upp långsammare från fettcellerna och tack vare kanelens förbrännande egenskaper hinner mycket av glukosen förbrännas innan inlagring i fettcellerna sker. Den som vill gå ner i kroppsfett och samtidigt förhöja i muskelmassa har allt att vinna av en daglig dos av Saigonkanel

Många stora fördelar med ett dagligt intag av Saigonkanel

Kanel, och i synnerhet Saigonkanel, bidrar till en lång rad andra vinster, utöver sådana som har med blodsocker, vikt samt muskeltillväxt att göra:

• Antiinflammatoriska egenskaper

• Antioxidantiska egenskaper

• Sänker värdet av det dåliga kolesterolet

• Sänker blodtryck

• Anticarcinogent

För mycket kanel är inte bra, ämnet kumarin kan vid för mycket konsumtion medföra leverproblem, men en dos på 2-4 gram per dag ger uteslutande positiva effekter för hälsan samt formen.

Köp kvalitetssäkrad Saigonkanel från Gert Strand AB

Saigonkanel påminner om alldaglig lågpriskanel ur flera aspekter men den främsta, uppenbara skillnaden ligger i att Saigonkanel är rikare gällande både lukt och smak, så mindre dos behövs för att uppnå samma smaknivå. Det innebär att det lite högre priset på Saigonkanel kontra vanlig kanel lätt motiveras, speciellt med tanke på dess fördelaktiga egenskaper. Den vietnamesiska kanel som säljs genom Gert Strand AB är av bästa slag – och alltid fräsch. Du hittar Gert Strand AB:s Saigonkanel på www.allt-fraktfritt.com.