Effektiv träning med hjälp av Saigonkanel

Title=Uppnå tillstånd av Ketos med Saigonkanel
Tags=Ketos med Saigonkanel
Category=1
UserCategories=Saigonkanel|bantning|socker|tips|nyheter|blogg|uncategorized
Content=Saigonkanel för maximerad ketos

Det existerar ett kroppsligt läge som uppnås av ketogena dieter, vilket innebär att ett kraftigt reducerat intag av kolhydrater får kroppen att drivas av ketoner istället för glukos, och övergången från glukosdrivande tillstånd till ketos märks av på skilda sätt. En acetonliknande andedräkt är en frekvent förekommande effekt, likaså övergångsbesvär som utmattning, irritabilitet och oförmåga att fokusera som vanligt. Dessa bekymmer är raskt övergående och när man väl hamnar i ketos blir man mer balanserad och effektiv än förr.jo jo bantning
.

Vissa lågkolhydratare har dock tufft att hamna i ketos, hur noggranna de än är med sitt reducerade kolhydratsintag och en potentiell anledning är för att deras bukspottskörtel inte reglerar insulinutsläppet som den ska och släpper ut långt mer insulin än nödvändigt.

Vad flera källor nu har insett är att Saigonkanel, egentligen all kanel men framför allt Saigonkanel, slungar in denna grupp människor i ketos, med så lite som ett halvt gram om dagen. Det finns inga undersökningar ännu på det, men erfarenheter tyder på att det finns logik som står bakom företeelsen.

Ketos och fettförbränning

Man eftersträvar ofta ketos för att det är ett fettförbrännande läge. När det inte finns någon glukos att tillgå så bryter kroppen ner fettvävnad till fettsyror som därefter blir till ketoner i levern. Lagrat fett omvandlas således till energi vilket innebär att tillståndet effektivt bränner bort oönskade fettdepåer. Detsamma händer när man fastar – alternativt svälter.

Flera personer är lyriska över att kunna äta ganska ohämmat av saker som inte består av kolhydrater och likväl effektivt förbränna fett, för den skull har dieter som Atkins och LCHF vunnit så mycket mark.

Nya rön om lågkaloridieter

Nyligen genomförde man en gigantisk sammanställning av över 16 000 vetenskapliga rapporter utförda på LCHF. Bara 68 av dessa 16 000 rapporter bar tillräckligt hög nivå för att kunna ligga till grund för omskrivningar över hur kostrekommendationer för åtgärd av fetma kan ändras.

Sammanställningen visar att just lågkolhydratsdieter, som Atkins samt LCHF, är de dieter som fungerar både snabbast – och på sikt. Dessutom har man inte funnit några negativa hälsoeffekter.

Långsiktiga effekter av ett ketogent tillstånd

Det finns inga långtidsstudier av vad lågkolhydratsdieter åstadkommer med kroppen på lång sikt, men det finns inget överhängande hot mot hälsan enligt de efterforskningar som har gjorts hittills.

Max fyra gram Saigonkanel per dag

Saigonkanel kan effektivt bidra till stadig ketos, så eftersträvar man detta ska man hålla sig till ett dagligt intag av Saigonkanel på mellan 1-4 gram. Mer än så kan vara skadligt på grund av kumarinet i kanelen. Ett överdrivet intag av kumarin kan medföra leverbesvär, vilket är allvarligt, men det ska mycket till.

Handla Saigonkanel

Saigonkanel – Cinnamomum loureiroi – går även under namnet vietnamesisk kanel och finns idag ännu enbart att köpa i välsorterade hälsokostbutiker, och på internet. En avancerad spekulation tyder på att vi kommer att märka av betydligt mer Saigonkanel på marknaden inom en snar framtid i takt med att insikten om dess fantastiska viktminskningsegenskaper lyfts fram.

När man handlar Saigonkanel bör man försäkra sig om att den är fräsch eftersom den förlorar sin styrka i takt med att den åldras.
Date=Range
Date1=2017-07-01
Date2=2017-08-31