Maximera ketosen med hjälp av vietnamesisk kanel

Vietnamesisk kanel visar tydliga tendenser på att slunga in en i ketos ifall man infört en kolhydratreducerad diet typ LCHF, Atkins eller Dukan. Flera har svårt att åstadkomma ett stabilt läge av ketos och det antas vara på grund av låg insulinkänslighet, men med hjälp av Saigonkanel uppnås det önskvärda tillståndet kvickt och effektivt. Gert Strand AB lanserar nu en prisvärd och högkvalitativ vietnamesisk kanel för dig att tillgodoräkna i den dagliga kosten.

Allt fler testar dieter såsom LCHF och Atkins, vanligtvis för att gå ner i vikt. LCHF står för Low Carb High Fat och går ut på att man ska begränsa sitt intag av kolhydrater. Det finns olika nivåer av det såklart, men personer mer målbilden att tappa fettmassa vill begränsa sitt kolhydratintag så pass mycket att de hamnar i ketos. Ketos i sin tur är ett tillstånd där kroppen istället för glukos – som ju inte finns i blodet om man utesluter alla, eller näst intill alla kolhydrater – tvingas framställa egen energi av proteiner och fett. Denna energi kallas ketoner. Ketontillverkningsprocessen ökar fettförbränningen och man går snabbare och lättare ner i vikt.

Ketos uppstår i regel några dagar efter att man skurit bort alla kolhydrater ur sin kost, man äter å andra sidan ohindrat av fett och protein. Övergångsstadiet kan vara tungt, men det är för att kroppen måste ställa om sin bantning trötthet
metabolism och de besvärliga bieffekterna avtar efter en vecka eller två och det är de första dagaran som är jobbigast.

Det finns människor som upphör med sitt kolhydratintag och ändå inte verkar hamna i ketos, de testar med ketosstickor och inväntar den ökända dåliga andedräkten som kommer med ketos, men ingenting händer. Förmodligen beror detta på låg insulinkänslighet. Kroppen utsöndrar för mycket insulin för att den ska uppgå i ketos vilket är dåligt för kroppen på åtskilliga vis.

Fler och fler personer med denna komplikation har insett att kanel är vad som krävs. Efter endast någon dag med ett kaneltillskott i dieten slungas de in i ketos och ligger sedan stabilt i ketosläge så länge kanelen är ett dagligt inslag i kosten.

Gert Strand AB säljer den mest kraftfulla Saigonkanelen

På Gert Strand AB blev man nyfiken och genomförde tester och det visar sig att det är den vietnamesiska kanelen som är den ultimata för att fort försättas i ketos. Den innehåller ett avsevärt högre värde av den hälsofrämjande substansen kanelaldehyd än Kassiakanel, som är den kanel vi finner i varuhusen.

Vietnamesisk kanel är fulladdad med smak, färg och doft, och har flertalet fantastiska egenskaper som gynnar fysisk välbefinnande. Utöver att den är verkningsfull för att få lågkolhydratare att hamna i kraftig ketos, så har den visat sig vara ett fenomenalt bidrag för viktnedgång i allmänhet då den ökar insulinkänsligheten och därmed likaså minskar inlagringingen av energi i fettvävnaden. Om man styrketränar är Saigonkanelen – som den också kallas – förmånlig för muskeluppbyggnad och därtill är substansen både antibakteriell som antiinflammatorisk, anticarcinogen och sänker både blodtryck samt nivån av dåligt kolesterol.

Det går fullständigt strålande att byta ut vanlig kanel med vietnamesisk, denna mustiga kryda är god i morgonkaffet – något som skänker kroppen en rejäl kickstart ur fettförbränningssynpunkt.

Köp din Saigonkanel från Gert Strand AB via hemsidan www.allt-fraktfritt.com, så är du säker på att du får fräsch, högkvalitativ kanel från det vietnamesiska höglandet.