Maximera ketosen med hjälp av vietnamesisk kanel

Vietnamesisk kanel visar tydliga tendenser på att slunga in en i ketos ifall man infört en kolhydratreducerad diet typ LCHF, Atkins alternativt Dukan. Många har svårt att åstadkomma ett stabilt tillstånd av ketos och det antas vara på grund av låg insulinkänslighet, men med hjälp av Saigonkanel uppnås det önskvärda tillståndet kvickt och effektivt. Gert Strand AB lanserar nu en prisvärd och högkvalitativ vietnamesisk kanel för dig att tillgodoräkna i den dagliga kosten.

Allt fler testar dieter som LCHF och Atkins, ofta för att gå ner i vikt. LCHF står för Low Carb High Fat och går ut på att man ska minska sitt intag av kolhydrater. Det finns olika nivåer av detta såklart, men folk mer målbilden att bli av med fettmassa vill begränsa sitt kolhydratintag så pass mycket att de hamnar i ketos. Ketos i sin tur är ett läge där kroppen istället för glukos – som ju inte finns i blodet ifall man utesluter alla, eller näst intill alla kolhydrater – tvingas producera egen energi av proteiner och fett. Denna energi kallas ketoner. Ketontillverkningsprocessen ökar fettförbränningen och man går snabbare och lättare ner i vikt.

Ketos uppstår i regel några dagar efter att man skurit bort alla kolhydrater ur sin föda, man äter å andra sidan ohindrat av fett och protein. Övergångsstadiet kan vara krävande, men det är för att kroppen tvingas ställa om sin metabolism och de besvärliga bieffekterna avtar efter en vecka eller två och det är de första dagaran som är jobbigast.

Det finns personer som stryper sitt kolhydratintag och likväl inte tycks hamna i ketos, de testar med ketosstickor och väntar på den ökända dåliga andedräkten som kommer tillsammans med ketos, men inget händer. Sannolikt beror det på låg insulinkänslighet. Kroppen utsöndrar för mycket insulin för att den ska uppgå i ketos vilket är dåligt för kroppen på flera vis.

Fler och fler personer med denna problematik har insett att kanel är vad som krävs. Efter bara någon dag med ett kaneltillskott i dieten slungas de in i ketos och ligger sedan stadigt i ketosläge så länge kanelen är ett dagligt inslag i kosten.

Gert Strand AB säljer den mest kraftfulla Saigonkanelen

På Gert Strand AB blev man nyfiken och genomförde undersökningar och det visar sig att det är den vietnamesiska kanelen som är den bästa för att snabbt hamna i ketos. Den innehåller ett markant högre värde av den hälsofrämjande substansen kanelaldehyd än Kassiakanel, som är den kanel vi finner i varuhusen.

Vietnamesisk kanel är fulladdad med smak, färg och doft, och har åtskilliga fantastiska egenskaper som stimulerar fysisk hälsa. Utöver att den är verkningsfull för att få lågkolhydratare att hamna i stabil ketos, så har den visat sig vara ett fenomenalt bidrag till viktnedgång i allmänhet då den höjer insulinkänsligheten och därför likaså minskar inlagringingen av energi i fettvävnaden. Om man styrketränar är Saigonkanelen – som den också kallas – förmånlig för muskeluppbyggnad och dessutom är substansen både antibakteriell som antiinflammatorisk, anticarcinogen och sänker både blodtryck samt nivån av dåligt kolesterol.

Det går alldeles strålande att byta ut ordinär kanel med vietnamesisk, denna mustiga kryda är härlig i morgonkaffet – något som ger kroppen en rejäl kickstart ur fettförbränningssynpunkt.

Handla din Saigonkanel från Gert Strand AB genom hemsidan www.allt-fraktfritt.com, så är du säker på att du erhåller färsk, högkvalitativ kanel från det vietnamesiska höglandet.