Snabbare muskeltillväxt med Vietnamesisk kanel

Insulin är ett förhållandevis typiskt, men livsfarligt, dopningsmedel bland bodybuilders. Nu visar det sig att kanelaldehydladdad vietnamesisk kanel bidrar till en likartad ökning i muskelmassa – fast inte med farliga bieffekter. Gert Strand AB lanserar nu sin egna vietnamesiska kanel av hög kvalitet till konkurrenskraftigt pris.

En äkta muskelfrämjare

Att kanel, och i synnerhet Saigonkanel, äger hälsofrämjande egenskaper har vi länge känt till. Denna mustiga krydda har antiseptiska och konserverande egenskaper som folk har utnyttjat i årtusenden, men på senare år har man insett att kanelen äger ytterligare egenskaper som gynnar människors välbefinnande – och den nyaste upptäckten är Saigonkanelens kompetens att öka muskelmassa vid träning.

Visst är det så att muskler expanderar när man tränar och äter i enlighet med konstens regler, men det finns flera saker som man kan uträtta för att boosta processen. Anabola steroider, testosteron och insulin är vanliga dopningsmedel för att anlägga omfångsrika muskler, men alla medför de enorma hälsorisker och är vanligtvis beroendeframkallande. Det är okej att vilja bygga muskler, men det bör ske på ett hälsosamt sätt och det är här kanelen kommer in i bilden.

Anabolt och katabolt på samma gång

Insulin är ett anabolt hormon som främjar celltillväxt – vid träning går energin in i musklerna, och när man inte tränar lagras överskottsenergin i fettvävnad. Insulinet låser upp cellerna för att dessa ska kunna mottaga energin som kommer in genom mat, dryck och tillskott. Nu handlar det inte om insulin som muskelbooster, utan om vietnamesiskt kanel, men insulinexemplet demonstrerar ungefär vad likaså kanelen gör i kroppen på en människa som tränar mycket styrketräning.

Samtidigt som Saigonkanel ökar muskeltillväxten hos någon som tränar, så minskar den också fettdepåerna. Det finns få andra ämnen som samtidigt får dessa resultat med tanke på att det mesta man kan stoppa i sig antingen är anabolt (uppbyggande) alternativt katabolt (nedbrytande). Kanelen är både och, just på det vis som är önskvärt.

Vietnamesisk kanel håller blodsockret i balans

Att kanel i allmänhet har blodsockerbalanserade egenskaper har forskarna vetat om i årtionden, diabetiker rekommenderas inte allt för sällan ett dagligt intag av kanel för att hålla blodsockret i schack – som en av många förebyggande åtgärder givetvis. Samtidigt som blodsockret balanseras ökas också förbränningen av detsamma och enligt vissa studier kan riktigt kraftfull kanel skruva upp förbränningen tjugofallt!

Vietnamesisk kanel är den bästa

Det verksamma ämnet i kanel heter kanelaldehyd och förekommer i högst dos i extrakt från vietnamesisk kanel – upp till 25 % av dess essentiella olja består av kanelaldehyd! För högst verkan utan att riskera förgiftning av ämnet kumarin, som också finns i kanel, kan man ta en daglig dos på upp till fyra gram Saigonkanel.

Kickstarta dagen med hjälp av Saigonkanel!

Kanel är oerhört smakligt i morgonkaffet, en bättre start på dagen – ur förbränningssynpunkt – än en kopp kaffe med kanel, följt av en hastig promenad på minst en halvtimme och sedan en gedigen, men kolhydratsfattig frukost, går inte att få.

Den som lever kolhydratssnålt får ytterligare fördelar av Saigonkanelen då den även visar tendenser till att främja ketos. bantning pulver
.

Handla din kvalitetssäkrade Saigonkanel från Gert Strand AB på www.allt.fraktfritt.com!