Gör din egen slush med slushmugg som du lätt ställer in i frysen under varma sommardagar

När det är sommar vill vi hela tiden ha någonting svalkande att dricka En slush kan vara exakt det som gör att man får färsk lust samt handlingskraft igen, men det är ju ej jämt som man har lust att fara till ett kafé med stor slush maskin därför att erhålla drycken. Istället så kan man bringa en egen slush mugg som i grund och botten funkar väldigt likt en slushmaskin.

ice

Blanda din egen slush med goda slush koncentrat som finns online

Om du endast har en slush mugg som är till för att blanda den goda is-drinken i så kan du dessutom bringa slush koncentrat (finns på allt-fraktfritt.se och Tradera) som du blandar i muggen. På så vis så behöver du ej krångliga slush recept. Det är enbart att blanda ihop enligt instruktionerna och sedan ställa i frysen.

Hemmagjord slush är bra på flertal sätt och vis. Du har ju full kontroll över vad som finns i muggen och det är klart att du sparar pengar på att göra egen slush-dricka. Det enda som man måste tänka på är att när man väl har sugit i sig de sista isbitarna så är det slut och man får starta om från början. Det kan nämligen vara smart att ha åtskilliga slush muggar så att man kan bjuda vänner och familj på slush utan att ha en verklig slushmaskin.

OBS: en slushmugg måste stå upp när man fryser den, för att fungera. Vet man ej detta och lägger slushmuggen ner under infrysningen kan man ana att muggen ej funkar.

Så läckert med bitar av frukt i och andra innovationer

När du väl blir bättre på att blanda egna drycker med slush mugg så kommer du att fatta att man kan göra en hel del med den här tekniken. Med slushkoncentrat så får man grundsmaken som man vill ha men det finns inget som hindrar att man lägger till ingredienser som till exempel små bitar av bär.

Tänk på att man ska kunna intaga slushen med sugrör. Om man lägger till saker som fastnar i sugröret så blir det inte kul att dricka den här isdrycken. Man kan behöva en mixer därför att mala ner till rätt konsistens före man blandar ihop med vatten samt koncentrat.

Konsistensen är betydande och det är för den skull som massor föredrar att dricka slushen från maskin. Men med en bra bägare som är till för att etablera den finfördelade isen så kan man få samma verkning och smak. Den enda nackdelen är ju som sagt att det blott blir en mugg men det här kan även ses som en fördel för den som med egen maskin hade druckit för mycket söt isdricka!

Kan man dricka is-drinkar året om eller är detta en sommardryck?

Har man en egen slushmaskin i form av en mugg så kan man självklart göra slushen precis när man känner för det men de flesta håller nog ändå med om att det här är en förfriskning som gör sig bäst under sommaren. slush maskin priser. Det är ju då som det blir så varmt att man behöver något iskallt samt läskande för att fortsatt kunna fundera på vanligt vis.