Allt-Fraktfritt.se lanserar ny butik

Allt-Fraktfritt.se sortiment är unikt med mycket noga utvalda produkter. En hel del av varorna produceras själv på Gert Strand AB, det svenska familjeföretaget som finns bakom Allt-Fraktfritt.se. Allt håller alltid mycket hög kvalitet och kan vara omöjliga att finna i vanliga affärer. Produkter från andra tillverkare saluförs också om det är bra produkter som är användbara.

På Allt-Fraktfritt.se är allt fraktfritt. Även om beställningen uppgår till flera hundra kilo så utgår ingen frakt. Webbutiken erbjuder bra och smidiga betalningssätt som gör det enkelt för kunderna att betala. Vikten av just enkelhet och användarvänlighet har varit en av de viktigaste grunderna för butikens utseende och funktion. Kampanjer med erbjudande som tilltalar kunderna finns att se direkt när kunden kommer till butiken.

I butiken erbjuds svenska kunder fraktfria leveranser av högaktuella artiklar som t.ex. Fulstopp, marknadens effektivaste giftfria påväxtdödande ämne mot all påväxt på alla ytor. Fulstopp är mycket enkelt att använda och dessutom drygt för konsumenten att använda. Alla tillbehör som munskydd, masker och handskar finns naturligtvis att beställa på Allt-Fraktfritt.se.

Produkter för bryggning intar en speciell kategori i webbshoppen där Gert Strand AB erbjuder produkter som också säljs på den svenska sajten för hobbybryggare – hembryggning.se. Detsamma gäller produkter från företaget DogSecurity med hundprodukter som bl.a. Dressyrlänken hundhalsband, hundkoppel, liggunderlag, valphagar och foder.

Allt-Fraktfritt.se webshopp erbjuder aromer och smaker av fabrikat Aromhuset. Med aromerna kan man få smak till sitt kolsyrade vatten, sitt kaffe och vispgrädde. Det unika med dessa varor är att de innehåller inget eller mycket lite socker. Trots att det finns betydligt mindre kolhydrater bibehålles smak och sötma och produkterna smakar som det skall smaka.

Som just nu enda webshopp i landet finns oxå handplockade unika varor för hälsa och kost. Världens bästa kanel – äkta Saigonkanel (latinska namnet Cinnamomum loureiroi) från Vietnam finns i olika förpackningsstorlekar I webbutiken. Kanelen är så sällsynt och ny att inga andra svenska firmor HAR den och den finns att köpa helt fraktfritt i butiken. Sötningsmedel som ger sötma utan bismaker, kalorier eller påverkan på insulinnivå finns också i den nya butiken. Sucralose som är det enda sötningsmedlet som kommer från socker ger hela 75% av sötman men inga kalorier. Detta uppskattas av diabetiker och lågkolhydratkost som LCHF, Atkins och andra GI kostmetoder.

Allt-fraktfritt gäller inom Sverige. För att möta efterfrågan från utländska kunder i bl.a. Danmark, Finland, Danmark m.m. finns webshoppen Allfreightfree.com där man erbjuder ungefär samma varor som den svenska fraktfria butiken. Allt-Fraktfritt.se tillhandahåller ett unikt och brett sortiment som erbjuder hög kvalitet och tillfredsställer kundernas behov av både enkelhet i att beställa, bra produkter till rätt pris och snabba leveranser.

Alla fraktfria varor och erbjudanden finns i nya www.allt-fraktfritt.se och skickar hem till till kunder i hela landet.