Är e- cigarett farligt är kan det förlänga livet?

Man hör ibland att det är en myt att ecigaretterna ska vara så mycket bättre än de vanliga ciggen. Det är ej riktigt. En e-cigarett är inte alls så skadlig som en cigg innehållandes tjära. Då man undrar, är e- cigarett farligt, så måste du begripa att spörsmålet ej är så viktigt om det till ex. handlar om e-cigarretter eller om vanlig cigg.

cigg

Fast man ska ej tro att e-cigg är totalt ofarliga. Om ni inte köper e cigg utan nikotin bör ni räkna med att de kan vara lika vanebildande som vanliga cigaretter.

Det är e-juicen som är skillnaden mellan e- cigaretter som saknar nikotin och dom med.

Det är stor skillnad på e- cigg utan nikotin och dom med. Du slipper beroendet med e-cigaretter som saknar nikotin och de är dom som ni kan beställa i Sverige. Det man skall uppmärksamma är att man här oxå kommer att handskas med saker som charger samt en elektrisk del som du håller nära ansiktet.

Om vi ej undersöker produkten noga kan det leda till bekymmer. Om man vill slippa explosionsrisk ska ni handla svenskt. Om du köper en e–cigarett som saknar nikotin måste du känna till att den ej har någon åldersgräns, men den ska ändå ej brukas av kidsen. ång cigarett

När man blossar e- cigaretter så kommer du icke att bliva beroende om den är utan nikotin. Denna variant är bäst för den som ej röker. Nikotinet är ständigt svårast för den som vill sluta röka. Även de nikotinfria fungerar vid rökavvänjning.

Under vilka omständigheter är el cigg farligt?

Har ni aldrig rökt skall man inte prova e–cigg med nikotin. Är du ung och inte någonsin rökt nikotin behöver du veta att det är de e cigarettER SOM ÄR FARLIGA. Det många ej vet är att det kan vara begynnelsen på ett beroende till vanliga cigaretter också.

Därför är cigg skadliga

Vi kan inte tala om att e- cigarett ÄR farligt utan att också ta upp vanlig rökning. Jämförelser visar att det är jättelik olikhet. Sett ur detta ljus så är e-cigg inte skadliga och de är bra mycket angenämare än att börja med än tobaksblossande. Många unga blossar e cigg utan nikotin idag.