Bli miljonär på en skraplott online

Det har blivit allt mer vanligare att människor handlar skraplotter på nätet. Många är vi som älskar att skrapa lotter, prova vår lycka för en billig penning och hålla drömmar om ekonomisk oberoende livfull. Alla måhända inte skrapar lotter i hopp om att inbringa högsta vinsten, men det är helt klart något vi är många som drömmer om. 3WOW tips: Bara klicka här.

Triss är vår mest populära skraplott, men på senare år har det dykt upp allt fler. Tialotten är idag även omtyckt, man vinner inte lika rejäla summor, men insatssumman är å andra sidan även lägre. De flesta av oss kan klara sig utan någon tia i veckan för att hålla drömmen levande.

När man spelar trisslotter på klassiskt sätt så köper man främst en lott eller två (eller fem!) hos sitt lokala spelombud. Somliga skrapar lotterna på stående fot medan andra hellre suger på karamellen och i det närmaste genomför en liten högtidlig procedur vid skrapningen. En del skrapar rutorna omsorgsfullt en för en tills allt av det översta skrapskiktet är väck, andra krafsar fram siffrorna i ett kör för att så kvickt som möjligt få reda på om man har dragit en vinstlott eller en nitlott.

När man handlar sin skraplott på nätet så missar man själva skrapandet, datorn utför jobbet åt en. Men man kan fortfarande välja hur man vill skrapa fram sina rutor – en och en, eller allt på en gång. Man slipper också sitta och titta igenom sina rutor för att märka en eventuell vinst, datorn meddelar en ifall man vann.

Man kan införskaffa skraplotter online på ett flertal spelsajter, t ex svenskaspel.se (här finner man t ex Triss skrap), svenskalotter.com och lyckoskrapet.com. Det finns hur många olika varianter av skraplotter som helst och man gör klokt i att inspektera vinstodds, vinstplan och – såklart – lottpris innan man ska spela skraplotter på nätet.

När man drömmer om ett liv i avsaknad av ekonomisk kamp så är det lätt hänt att man skapar sig en rutin att skrapa lotter. Är man en aning old school så kanske man gillar ritualen att gå ner till spelombuden en viss veckodag och inhandla ett förutbestämt antal skraplotter. Man genomför sin skrapningsritual – hur den än ser ut – och önskar att det en vacker dag kommer att bidra till högsta vinsten, eller i alla fall hyfsat mycket pengar.

För modernare människor är det smidigt att ha tillgång till sin skraplott på webben, man loggar in på sitt spelkonto och handlar sina lotter där, man undgår lämna hemmet och i fall att man vinner så har man redan organiserat för sig angående utbetalningar osv.

När det gäller vilken typ av spelande som helst så är det angeläget att man har kontroll på sig själv, att spendera småsummor på lotter och betting verkar harmlöst, men ifall speldjävulen får ett grepp om en så blir småsummor raskt stora summor och den onda cirkel uppstår när man hela tiden tänker att det är just kommande lott eller spelrunda som består av storvinsten. Många hamnar i spelfällan och får besvärliga problem – både ur ett ekonomiskt och psykologiskt perspektiv – med att ta sig ur beroendet.

Att lägga pengar på en skraplott online stundtals är så klart ingen fara och att använda en avlagd spelsumma per vecka är en bra idé för att hålla koll på sina spelutgifter.