Gå opp i vikt med LCHF

Undervikt kan vara lika jobbigt som fet

Det är inte alla som kämpar mot överflödiga kilon, även om detta problem totalt färdigt har fått mest uppmärksamhet igenom åren. Underviktiga personer som inte går opp i vikt fastän de försöker, upplever samma dåliga självkänsla och brist som överviktiga personer gör. Ofta handlar deras bekymmer om bristfällig aptit, en väldigt engagerad livsstil alternativt någon design av åkomma. Vill Du veta mer Klicka Här

En överviktig människa hånar man sällan öppet, det är tabu att tjata på någon med enorm övervikt om att förtära mindre eller ta band på sig själv, för man vet ju hur besvärligt det kan vara samt att det kan ligga en mängd psykologiska hinder bakom. En underviktig människa är det dock i de flesta sammanhang ok att ständigt uppmana till större portioner, tätare avsikt och dylikt. Att dessa uppmaningar är både onödiga samt många gånger sårande varesig man inte känner till om detta, men så är det. Få människor trivs med onyttig undervikt samt gör man det så har man förmodligen någon typ av ätstörning.

Äta på regelbundna tider

En nyckel till att hitta en nyttig form samt betydelse är att äta på regelbundna tider. Är man underviktig så kan ett mål mat var tredje timme kunna vara lämplig. Är man överviktig så kan det få gå en aning längre mellan målen.

Aptitdödare

Att exkludera socker ur sin diet är mycket effektivt för den som vill gå opp i vikt, precis som för den som vill gå ned i betydelse, men av en helt annan anledning. Småäter man söta saker så tappar man aptiten på riktig mat, mat som bygger en hälsosam anatomi. Antagligen dricker man en Coca-Cola till frukost och känner sedan ingen hunger förrän efter arbetsdagens final. Börjar man istället dagen med ett stabilt frukostmål hållbar av äggviteämne och fettrik kost så är en undernärd kropp snart beredd för mer rejäl energi. Lemonad, god, chips, koffein samt elakt sammansatta halvfabrikat är riktiga aptitdödare för de som allaredan lider av bristfällig aptit.

Extra fet mat!

Igenom att förtära blott äggviteämne och fett så bygger man opp kroppen på ett hälsosamt sätt utan att fylla ut med onödiga kolhydrater som likväl inte ger något vettigt. Som underviktig är det extra angeläget att man får i sig riktigt mycket fett så feta såser, cool kött samt nötter är ypperliga ingredienser i ens måltider.

Proteindrinkar

Att inmundiga proteindrinkar kan assistera till att få igång både hunger samt energinivå. Särskilt aktiva personer behöver fylla på med äggviteämne regelbundet för att inte gå miste om muskelmassa. Ofta upplever underviktiga att det är enklare att inmundiga energin än att tugga den i sig.

Uppbyggnad inifrån

LCHF består av väldigt näringsrik mat som bygger opp allt från organ till ligament och muskler. Är man som underviktig förskräckt för att gå upp för mycket, antagligen lider man av någon ätstörning, så är LCHF helt givet svaret alldenstund man på denna diet når sin idealvikt, men inte mer än så. Muskler, tunga ben samt hälsosamma organ väger mer än smala ben och skinn utan att man ser nämnvärt bredare ut.

Svaret för underviktiga sockerjunkies

Har man besvärligt för att avsäga sig alla söta smaker så finns det numera sötningsmedel och aromer som man kan begagna som är totalt fria från kolhydrater. Aromhusets essenser för allt från bordsvatten till yoghurt, visdpgrädde samt kaffe har blivit en enorm succé. För att söta sitt kaffe kan man droppa i Sucralose från allt-fraktfritt.com. Ingen skall behöva gå missbelåten på LCHF!