Gör Din egen Slush I hemmet

Vad är slush?

Slush är en frostig dryck, som faktiskt består av just krossad is, men i issörja form. Denna ismassa har stark kulör och intensivt läskande smak – men ingen kolsyra. Man skulle kunna påstå att slush är ett mellanting emellan läsk och glass.

Slush säljs i regel i bägare ute i handeln, få har insett att det minsann går att göra egen slush hemma. Slushen i handeln är kostbar, så har man barn som älskar slush, alternativt kanske är svag för denna festliga dryck själv, så är det totalt färdigt bud på att faktiskt göra egen slush hemma.

På våren och sommaren när det börjar bliva hett är slush särskilt inne eftersom få saker svalkar så bra som en mugg iskall slush.

Slush säljs med lite olika namn, ofta är Ice alternativt Puppie ord som integreras med Slush, t ex Slush Puppie, Ice Slush eller Slush Ice.

Överraska med slush!

Vill du förvåna barnen med något nytt och oväntat – fixa slush hemma! Det är inte lätt idag att komma på nya kul saker att dona med samt bjuda på – det mesta är gjort, men just slush är en storfavorit bland barn och något de inte ser särskilt ofta. En slush är dyr att köpa ute, ofta går ett enda glas på 40-50 kronor samt detta bara för att verksamheterna som saluför dem vet hurdan mycket barn älskar slushens klara kulörer, söta smaker och isande egenskaper. Att göra egen slush hemma kostar blott en bråkdel av de pengar man får ge för färdiga muggar med slush i affärer, varuhus och lekland.

Gör slush med glassmaskin

De flesta skapligt moderna glassmaskiner kan göra mer än blott glass, de kan i regel också alstra sorbet, frozen yoghurt och – slush! Få vet detta när de handlar sin glassmaskin, så har du en glassmaskin hemma så är det blott att plocka fram den samt testa dess förmågor att göra slush. Vad man behöver är en bra slushmix, Aromhusets Slushkoncentrat Cola är suverän! Just Cola brukar vara en gunstling både när det innefattar läsk som glass samt slush.

Ingen slushmaskin?

Om du inte har någon glass-/slushmaskin så skall du inte misströsta, det går att göra god slush även utan, men man behöver tillgång till en riktigt kall frys. Igenom att djupfrysa en kopp/bägare över natten (exempelvis, men vilka timmar som helst går givetvis bra), så kan man enkelt göra slush med en bra slushmix. Om man blandar Aromhusets slushkoncentrat Cola enligt anvisningarna och sedan rör det i den djupfrysta bägaren en stund så blir det till trögflytande, iskall slush! Ibland är saker enklare än man anar.

Aromhusets slushkoncentrat

Aromhuset är redan väletablerat som smakdistributör i Sverige. Det började med bordsvattenaromer samt fortsatte snart med aromer för såväl kaffe som vispgrädde. Inga av dessa aromer hade en endaste kalori samt de fyllde snabbt ett gapande gap i marknaden.

Idag finns det också läskkoncentrat i Aromhusets sortiment – samt nykomlingen Aromhuset Slushkoncentrat Cola. Fler klassiska slushsmaker beräknas poppa upp under Aromhuset inom snar framtid, men exakt Cola är redan slushfantasternas självfallet mest omtyckta smak. Aromhusets slushkoncentrat kan köpas på allt-fraktfritt, absolut som alla andra smaker ur Aromhusets urval.