Kan kryddat kolsyrat mineralvatten göra dig fet?

Samtliga innehar hört om att det är livsnödvändigt att få tillräckligt med vatten att dricka.

Människor kräver extensiv mängder återfuktande vätskor för att våra kroppsfunktioner ska fungera korrekt, men de flesta människor tycker möjligheten att dra i sig mugg eller glas efter mugg med alltsammans smaklöst vatten är jättejobbigt, speciellt är det så i de länder där vatten inte är någon bristvara som i Sverige.

Många människor vänder sig till mer dramatiska drycker, såsom kolsyrat mineralvatten för att fullgöra sina rekommenderade muggar med vätska per dag.

Men stämmer ryktet om att ett överflöd att denna dryck ej är så hälsosamt som man skulle kunna ana?

Kan det kanske till samt med orsaka viktökning?

Låt oss ta en titt på effekterna av Karboniseringen

Ja, ryktet om att karboniserat vatten faktiskt kan framkalla uppsvälldhet och viktökning är totalt lätt falskt, så man man vara totalt behärskad samt fortsätta dricka kryddad karboniserat bubbelvatten.


Klicka för mer info.

Att kolsyra är ofarligt.

Att lägga kolsyrade bubblor till vatten eller läsk, vari gasen infunderas i vätskan är ofarligt för människans metabolism.

Dessutom kan kolsyragasen agera totalt tvärtom att man känner dig mätt snabbare samt detta skulle faktiskt kunna tillföra dina ansträngningar att viktnedgången.

Men låt oss leta efter den reella viktboven

Men när kolsyrat vatten i sig är totalt ofarligt och möjligen bäst för din hälsa, dricker de större folk ej det i sin fräscha form.

Vanlig dricka har en ansenlig och avskyvärd antal socker samt kalorier.

Också lightläsk, med inget kalorier per dos består av potentiellt farliga aspartam sockersubstitut.

Det finns ett litet antal smaksatta drycker som är lite bättre, man behöver helt enkelt själv kontrollera dryckens natriumhalt och typ utav sötningsmedel för att bedöma om drycken kan vara ett hållbart val till den vanliga läsken.

För när fel tillsatser blandas i kolsyrade drycker, kan det orsaka verklig och ganska kraftig viktökning.

Men visste du detta?

Coca Cola som är världens största tillverkare utav läskedrycker samt största märke i Sverige uppger på sin webbsida att deras läskedrycker har lika mycket socker som chosefri fruktjuice.

Det kan verka vilseledande, men är (givetvis listigt valt av dem) för Livsmedelsverket fick ge dem rätt i att ren fruktjuice har lika mycket socker som läsk.

Man uppskattar att en ask Coca Cola innehar kolhydrater som motsvarar omkring tio sockerbitar.

Skillnaden, som Coca Cola talar ickeverbal om är apelsinjuice har nyttiga vitaminer samt mineraler som saknas totalt i Coca Cola.

Dricker man 2, 5 dl juice utav apelsin alternativt äpple, alternativt en flaska Mer, får man i sig analoga

7, 5 sockerbitar. Omräknat till 33 cl blir det 10 bitar. Dito innefattar för ett bägare Oboy, som består av kaffegrädde och 4 teskedar chokladpulver.

Också i kaffegrädde med tillsatser

En milkshake på McDonalds skänker kolhydrater motsvarande hela 19 sockerbitar!

En burk energidryck av märket Red Bull ger dig inte bara vingar, utan också åtta sockerbitar.

The Bottom Line

Om man nu vill inmundiga bubbelvatten för att njuta av dess skojig, brusande konsistens kan det vara en färdigt hälsosam bruk att krydda det med sockerfria aromer – som inte framkallar någon viktökning.