Mix Gör egen Slush hemma med slushkoncentrat för hemmaslush

Slush, Slush Ice, Ice Slush… kärt barn har många namn. En slush är en briljant uppfriskande samt läskande dryck under varma sommardagar – en riktig storfavorit bland barnen på grund av mumsiga smaker, läskande svalka och alerta kulörer. När man får se på slushmaskiner ute i handeln, där de står samt maler den färgglada ismassan runt runt, så är det inte utan att man själv blir sugen. En slush är ett mellanting mellan läsk samt saftis. En saftis är genomfrusen samt skall ätas, medan en slush skall drickas med ett tjockt sugrör, precis som läsk. En slush har ingen kolsyra, men antagligen stark smak av Cola, jordgubbe, banan eller blåbär – till exempel. Man brukar kunna blanda annorlunda smaker för att skapa en personlig slushkombination – då slipper man välja och får alla kulörer som smaker man önskar sig i en samt samma mugg – perfekt!

Hur gör man egen slush?

För att göra slush hemma kan man gå tillväga på två annorlunda sätt. Den förena metoden är att använda sig av en slushmaskin, dvs. en glassmaskin som även kan göra slush. Dagens glassmaskiner är mer avancerade än de var för ett litet antal år sedan och klarar ofta att göra såväl slush som sorbet och kall yoghurt. Om just din glasmaskin klarar av att göra slush står i informationshäftet som kom med din glassmaskin vid förvärv, och om den fattas så brukar man kunna finna informationen online.

Har man ingen glassmaskin – eller den enklare Slushymaker varianten – hemma och känner sig sugen på att testa att göra slush utan att investera i en apparat som man kanske sen inte kommer att nyttja så kan man göra såhär istället: frys en glasbägare i så många timmar så att den blir djupfryst (över natten brukar vara bra), ta ut den samt fyll den med slushmix baserad på slushkoncentrat från Aromhuset och rör om tills mixen blir som krossad is i konsistensen. Svårare än så är det inte!

Aromhusets slushkoncentrat Cola

Aromhuset är tidigare känt för sina friska bordsvattenaromer, sina mumsiga kaffearomer, alerta vispgräddearomer och fräscha, riktigt goda läskkoncentrat (jämför med resten!). Nykomlingen, slushkoncentrat med smak av Cola är efterlängtad samt ett bra kliv i ledet av fantastiska smaksättare. När man undersöker vilken smak som är den mest populära bland slushälskare så är svaret självfallet just Cola så därför fick den bliva Aromhusets första slushsmak – men fler kommer! Det är alltid roligt att mixa annorlunda slushsmaker i samma glas – dels får man fler smakupplevelser, men det blir också roligare att betrakta! Tack vare slushens konsistens så lägger sig varje ny smak man häller på ovanpå den förra.

Aromhusets slushkoncentrat till hem och företag

Det som är så bra med Aromhusets produkter är att de fungerar lika bra för privatpersoner som för affärsverksamhet. Det är prispressade produkter av god kvalitet, det kostar enormt lite att testa åtminstone.

För att köpa Aromhusets slushkoncentrat Cola så kan man vända sig till sajten allt-fraktfritt.se – där slipper man till samt med fraktkostnaden! Fixa egen slush till fredagsmyset och få lite tillägg love från exalterade barn!