Mycket roligare med snygga gratis etiketter som du hämtat för ditt hemmabryggda vin´s flaskor.

Helt klart att du önskar införskaffa egna snygga vinetiketter åt ditt hemmagjorda vin. Det är inte svårt att göra flasketiketter och man kan hitta gratis etiketter på nätet som man får använda i den egna skrivaren. gratis etiketter Det här kan vara ett bra val då du vill göra din egen etikett som ser professionell ut. Man kan förstås alltid tejpa på en papperslapp som talar om vad det är för smak men fy vad trist detta är.

göra

Tro inte att de gratis etiketter som finns för att hämta på nätet är fula, tvärtom det är otroligt proffsiga.etiketter

På sajterna vinetiketter.com, gratisetiketter.se och freelabelmaker.com finns massor av förslag på snygga etiketter som finns att ladda ned gratis.

Vi har missat att tala om att det finns snygga öletiketter också. Vill du ha väldigt personliga etiketter finns det mallar att kompettera med helt egen text.

Det är faktiskt ett stort urval av hyfsat proffsiga gratis etiketter att välja på även om man kan se att de inte kommer från en tryckpress. Det är ju också roligt att med personliga etiketter få bättre ordning i vinkällaren och snabbt se vad som finns i vilken flaska.

Otroligt mycket lättare än man kan anta att fixa speciell design till sina etiketter.

gratis etiketter har gjort jobbet åt dig. Du behöver inte bry dig om layout eller design. Du kommer till “dukat bord”. Olika textfält som ska kompletteras och sedan är det klart. För att få det slutliga personliga utseendet kan du välja färger och det finns ett urval olika dekorationer.

Nu är det klart att skriva ut på din skrivare. Vill du göra riktigt proffsiga etiketter ska du använda papper som är självhäftande för att skriva ut på.

Om du vill att dina flaskor ska ska ha liknande etiketter som flaskor från vingårdar eller systembolagets ska du använda dig av gummerat papper.
Enklast och förmodligen absolut billigast är att beställa dessa etikettpapper via en av webshopparna allt-fraktfritt , hembryggning eller prisad.

Varja papper har markeringar var det är bäst att skära eller klippa ut etiketterna.

Om du ska skänka bort ditt hemgjorda vin till en kompis är det nästan ett måste att ha snygga etiketter. flasketiketter
Det är alltid kul att få en flaska vin som present men roligast om flaskan har en snygg etikett.

Det är lätt att återanvända samma flaskor kanske som har helt nya etiketter alternativt de gamla.

Det är inga svårigheter att ta bort äldre etiketter från dina vinflaskor. Se bara till att etiketten är ordentligt genomfuktad med vatten. På så vis så kan man använda flaskor som man har fått från Systembolaget eller helt nya glasflaskor och fästa egna dekaler på dessa i rent skick. Du vill väl vara stolt över ditt vin och utseendet på flaskorna?

En gammal eller rentav felaktig etikett ger fel signaler. {Hellre än att ta en penna och stryka över det som står skrivet på etiketten så kan man snabbt och lätt lossa den och sätta på en ny.|Det är ingen bra idé att bara ta en penna och stryka över den äldre informationen, bättre att sätta på en ny etikett.|Det ger inget bra intryck att bara ta en spritpenna och skriva över gammal information , bättre klistra på en ny etikett|Det ser inte proffsigt ut att bara sätta på en tejpad lapp med information om vad ditt hemmagjorda vin är.|Stryk inte bara över texten på en gammal etikett utan ta bort och sätt på en ny med korrekt information