Paf, har varit ett av nätets populäraste spelbolag i över ett decennium

Paf har funnits tillgängligt genom internet sedan år 1999 och erbjudit sina spelare online satsningar. Förutom att erbjuda sina spelare en lång rad av flera underhållande vadslagningsalternativ, är de även kända för att utgöra ett allmännyttigt spelbolag som stödjer olika ändamål. Utav de vinster som kommer från Pafs vadslagningsverksamhet används en stor andel för att stödja och förbättra livet för lokalbefolkning i området de är i. Välja spelbolag tips: Klicka Här.

Paf

PAF bildades under år 1966 och har sitt huvudkontor i Finland. Paf har en lång erfarenhet inom vadslagning, vilket gynnar alla deras spelare, tack vare att de har mer att ge i form av en effektiv och roande vadslagningsplattform.

Paf erbjuder sina spelare flertalet olika sportevent som tennis, golf, kändis- och politiska event, motorsport, basket samt fotboll.
Som spelare av Pafs olika sportevent har man många olika vadslagningsmöjligheter. Det finns över 20 olika vadslagningsalternativ på flertalet sportevent såsom fotbollsspel. Bland annat kan man få del av satsningar på 1X2, hörnor, första och sista målgörare, rätt kort samt FT/HT. Hos Paf blir man garanterad action på varenda händelse i ett och samma spel.

Denna vadslagningsbyrå inriktar sig på först och främst hobbyspelare, men de erbjuder än så länge ett stort sortiment av olika vadslagningsgränser för olika sporter.

För att börja spela hos Paf ska man först göra en insättning och det är enkelt och kan göras via olika metoder. Bland annat kan man använda sig utav diverse betalningsmetoder via nätet såsom Neteller och Moneybookers, men det finns även möjligheten att tillämpa sig av MasterCard och Visa.

Erbjudanden hos PAF

Spelare hos Paf får chansen att ta del av olika erbjudanden som ofta gynnar ens spelande när det handlar om vadslagning på diverse aktuella sporthändelser. Ett av deras erbjudanden är deras så kallade World-Cup utmaning, där spelare kan medverka i en utlottning om man spelar med minst $5 på ett av de World-Cup specialspel som finns tillgängliga hos Paf. Denna utlottning har en stor utdelning som består av en fantastisk fotbollsweekend i London.

Paf har även haft sådana erbjudanden till olika internationella sportevenemang tidigare som spelare kunde få del utav och en av dessa var för exempelvis tennisturneringen French Open.

För ytterligare information om Paf, diverse sportevent och erbjudanden är det bara att läsa vidare på deras webbplats alternativt kontakta deras kundservice. Paf har en kundservice som kan kontaktas av såväl gamla samt framtida kunder mellan kl. 08:00-22:00 GMT. Pafs kundservice personal är effektiva, talar allehanda europeiska språk, även engelska och de kan kontaktas via mejl om man föredrar detta alternativ.

Paf är en vadslagningsbyrå för såväl professionella och hobbyspelare, som ges chansen att ta del av deras bettingsalternativ.