Smaksatt vatten, lite näringsmässiga information

Den ökade efterfrågan på kryddat kolsyrat vatten innehar varit rätt så briljant, den ökade efterfrågan beror självfallet delvis på grund av satsningen på en “friskare livsstil” samt den misstro som flera har för kranvatten.

Smaksatt vatten – de näringsmässiga fakta med efterfrågan på den sundare livsstil som knallar labb i labb med det ökade intresset för vad vi i själva verket äter samt dricker, de “näringsmässiga fakta” som är på etiketterna av födoämnen och drycker granskas som aldrig förr.

Men som du kan föreställa dig, utan att forcera i dej något av olika smaksatta vatten som vi dricker, är det rätt så mycket att anmäla om.

Men tillverkarna vrider samt vänder på märkningsreglerna som gör att du missar många utav detaljerna i vad som är i drycken på etiketten och en del är det vad människor förväntar sej att se, ehuru de ej fullsatt ut förstår vad det hela innebär.

Ett utav de mest anmärkningsvärda exemplen är antagligen Coca Cola med sitt budskap att en burk Coca Cola har lika mycket socker som ett motsvarande bägare med apelsinjuice (cirka 10 bitar socker).

Att efter Coca Cola saknar allt vad vitaminer samt mineraler som finns i fruktjuice väljer de att ej nämna något om.

Om man idag anser att 10 bitar socker låter mycket – som det är – så kolla vad en Milkshake på MacDonalds har, analog 16 bitar socker av kolhydrater!

Flera samt flera inser vådan av att stoppa i sig en mängd extra socker.

Läskedryckstillverkarna lanserar då istället lightdrycker som istället har sötningsmedel utav tveksamma hälsoskäl.

Kryddad kolsyrat mineralvatten, vinner mer och mer mark som avbytare utav de vanliga läskedryckerna. Man kan smaksätta själv, både köpt och hemkolsyrat vatten: https://allt-fraktfritt.com/aromer-for-bordsvatten-67/

Här i Sverige skall vi skatta oss i synnerhet lyckliga vari vårt vanliga kranvatten kan vara renare än de flaskor med vatten som finns att köpa i livsmedelshallarna.

Kryddad vatten – ett hälsosammare alternativ och med kravet på en sundare livsstil knallar det ökade intresset för vad vi i själva verket äter och dricker.

Konsumenter tittar alltmer sin födoämnen samt dryckesval baserade på näringsinnehåll och den näringsmässiga informationen på etiketterna som aldrig tidigare.

Konsumenter är oxå mer medvetna om vikten utav vattentillförsel som en andel av en hälsosam livsstil.

Att hålla anatomin antagligen hydrerad förbättrar energinivåer, hjälper till att dumpa toxiner från ditt system, och hjälper till att hålla huden så den tittar på mer ungdomlig ut.

Vatten, i antonym till traditionella kolsyrade drycker, juice, fika etc är kalori utan samt har inga negativa egenskaper, men låt oss vara totalt ärliga, det kan vara lite tråkigt.

Vatten som smaksatts med sockerfria aromer offererar alla fördelarna med rent vatten men med tillägg plus för att det smakar bra, och med så många spännande samt spännande smaker som finns tillgängliga idag är det alltid någon smak som kan tilfresställa även den mest blaserade utav provsmakare.

God smak, inga kalorier är ett absolut val för den hälsomedvetna konsumenten.


Kolsyra själv och smaksätt.