Testa electrocigarette nästa gång

Kan man ersätta vanliga cigaretter mot elcigg, det är en undran som många som letar efter bra sätt att sluta röka på ställer sig. En del menar ju att en electrocigarette inte är till för att lära sig av med rökningen med utan snarare en annan form av rökning. Men faktum är att e-cigaretter inte är farliga i jämförelse med traditionella cigaretter.

En e-cigarett kommer dessutom med flera olika smaker i så kallade e-liquid, de är ett bra alternativ när du vill sluta röka. Detta kan leda till att du lever ett hälsosammare liv.

e

När tvingas man fylla på sin elcigg?

Batteriet är det som kommer att påverka hur länge man kan använda sig av samma elcigg. Om batteriet är av bra kvalitet kan du få ut cirka 1 000 bloss.

En el cigarett kan se lite olika ut och kvalitet är också något som speglas i priser. el cigaretter med nikotin
När du köper en e-cigg online möts du av fina erbjudanden men tänk på att undersöka kvaliteten på batteriet. Lägg till några kronor och få en kvalitetsprodukt som räcker längre.

Elcigg kan också fungera kortare perioder. Prova gärna en el-cigg om du inte gjort det förut, om inte annat för att stilla din nyfikenhet.

Man behöver inte vara en vanlig rökare för att röka electrocigarette

El-cigaretterna möjliggör för dig att röka utan att röka. Electrocigarette är utan nikotin därför blir du inte beroende. Från och med nu blir alla nöjda när du feströker då du slipper drogen.

El-cigaretten stör inte andra, det gör den svårslagen. Olika ejuice ger lite olika smak och dofter som bara är behagliga. Det kan jämföras med de traditionella vattenpiporna. E-ciggen är utan de farliga tobaksingredienserna.

Du kan köpa bra cigaretter med e-juice på nätet

Vi rekommenderar att du köper dessa produkter i Sverige. Många butiker har ett stort sortiment med många smaker. Det här är något som tar rökning som koncept till helt nya nivåer. Sätt dig ned i lugn och ro och upptäck alla varianter av e-cigaretter.

När du köpt din nya e-cigg måste du lära dig hur den fungerar. Då håller den längre.