Tillverka cola slush ice hemma

Gör din egen colaslush

Gör slush hemma i ditt eget kök

Intresset för att själv göra lemonad, glass, bakelser samt annat mums har ökat mycket de senaste åren. Förr var det naturligt att göra egen lemonad samt egna efterrätter, men ju mer karriärsfokuserade vi har blivit, desto mindre tid har vi ägnat till köksrelaterade sysslor, men trenden har som sagt vänt. Vi bryr oss allt mer om vad det är vi stoppar i oss samt finner nöje i att göra eget av det mesta.

Glassmaskinen har hängt med länge samt moderna varianter kan man även tillverka sin egen sorbet samt slush. Slush är en isdryck med intensivt läskande smak och nu kan man anskaffa slushkoncentrat med Colasmak från det populära märket Aromhuset. Aromhusets slushkoncentrat fungerar i alla slushmaskiner samt även till att göra slush utan apparat. Den som har en glassmaskin ingen aning alltid om att man minsann kan begagna den oxå till sorbet, kall yoghurt samt slush – bese i informationshäftet som följde med maskinen vid förvärv!

Egen slush utan maskin

För att göra egen slush utan slushmaskin kan man försöka denna tillvägagång:

Man lägger en bägare i frysen över natten, frysen måste vara riktigt frostig så att bägaren blir djupfryst. Följande dag fyller man bägaren med den slushmix som blir av Aromhusets slushkoncentrat Cola. Man får röra om redigt och inom kort blir mixen otydlig, som krossad fruset vatten.

Särskilt barnen älskar detta då slushen blir till framför ögonen på dem, som trolldom!

Barnens favorit

Att slush är särskilt uppskattat bland barn är ingen hemlighet, allt som är färgstarkt, sött och uppfriskande brukar gå hem mycket bra bland barn. Aromhusets slushkoncentrat Cola kan användas av både privatpersoner för hemmabruk och av verksamheter. Allt fler investerar i slushmaskiner till sina restauranger, barer, videobutiker, lekparker etc., de drar uppmärksamhet till sig med sina bjärta kulörter och tumlande elegans. Till smaken påminner slush om iskall läskedryck utan kolsyra, eller som halvsmält glass, slush gör sig allra bäst när det är hett.

Olika smaker samt färger

Slush brukar komma i många olika smaker samt klassiska fruktsmaker som jordgubbe, banen, apelsin och blåbär är vanligast, därpå efter storfavoriten cola. Aromhuset saluför en suverän Slushmix med smak av Cola och väntas inom kort expandera sortimentet även med andra smaker. Det brukar gå bra att mixa annorlunda slushsmaker med varandra eftersom en slush är relativt stel i konsistensen och därmed lägger sig ovanpå varandra. Ju fler färger och smaker som blandas, desto mumsigare brukar barnen anse att slushen är.

Aromhuset

Aromhuset är ett märke som står för goda smaktillsatser i vardagen. I Aromhusets koncept finns en uppsjö kalorifria bordsvattenaromer, fantastiska vispgräddearomer som skänker såväl smak som kulör åt grädden, mjuka kaffearomer som piggar upp vilket fika som helst, därtill härliga läskkoncentrat. Med nykomlingen slushkoncentrat Cola fortsätter Aromhuset att göra gott intryck.

Aromhusets produkter finns att köpa på www.allt-fraktfritt.se, samt i utvalda butiker.