Trevlig hembryggningsbutik på Nätet lanseras av Gert Strand AB

Det svenska familjeföretaget Gert Strand AB lanserar en ny hembryggningsbutik med europas största varusortiment för hembryggning och gör bryggning på ett smartare sätt: www.hembryggning.se

Med målsättningen att föra de absolut bästa varorna, den högsta kvaliteten och 40 års erfarenhet lanseras nu butiken hembryggning.se och tillhandahåller hembryggare den fina produktkvalitet som tidigare sålts endast till dryckesindustrin nu i konsumentförpackning.

I varusortimentet erbjuds bl.a. Prestige sprit- och liköressenser, Turbojäst, Aktivt Kol, glasintrument och artiklar för vinbryggning. Med egen produktutveckling och fabrik tillverkas över tvåhundra olika essenser som ger Prestige essenserna en unik plats för smaksättning av sprit. Den enklaste essensen innehåller 8 olika smakgivare och de mer komplexa betydligt fler komponenter.

Turbojäst lanserades ursprungligen av Gert Strand och benämndes i starten av 80-talet för Superjästen. Under många år var Superjästen den bästa jästen på världsmarknaden men Gert Strands produktutveckling malde på och i slutet av 1990-talet ersattes Superjästen av den förbättrade rena Turbojästen som idag erbjuds i olika s.k. Turbos med olika egenskaper, alla i toppklass. Turbojästen är den samma som levereras till dryckesindustrin på distillery-yeast.com – men i konsumentpack.

Hembryggning.se erbjuder konsumentförpackat Aktivt kol av högsta kvalitet som ger det bästa reningsresultatet. En stor del av den kunskap som idag finns om aktivt kol kommer från Gert Strand och i butiken finns därför flera olika typer av aktivt kol för att tillgodose de höga kvalitetskrav konsumenterna ställer. Kolsorterna är utvalda av Gert Strand AB och allt aktivt kol batch-testas med en egenutvecklad kvalitetsäkringsmetod innan packning sker.

Från världsledande tyska företaget Widder OGH levererar hembryggning.se alkoholstyrkemätare, hydrometrar, termometrar och labratoriemätglas i laboratoriekvalitet. För de som inte kräver den absolut högsta kvaliteten erbjuder butiken också de billigare glasinstrumenten från Kina.

Hembryggning.se har ett brett varusortiment som tillfredsställer även den mest krävande hembryggare. I webbutiken finns all utrustning som plast- och vinhinkar, livsmedelskranar för fat och dunkar, doppvärmare, vinfiltreringsapparater och alla saker som behövs för bryggning.

I varusortimentet finns även söta läskkoncentrat (4 cl till 1 liter läsk är doseringen) med väldigt lite socker, eller inget socker alls, men med samma sötma som vanlig läsk.

Det säljs även kolsyrat vatten kaffe- och vispgräddearomer – allt för den goda smaken skull. Hembryggning.se är den fraktfria butiken med bra produkter för alla hembryggare.

Produkterna finns i nya www.hembryggning.se butiken och levererar direkt till konsument. Under en begränsad tid levereras alla beställningar fraktfritt inom Sverige.

För mer data:
Thomas Ström
Epost: thomas (snabela) gertstrand.se
Tel 040-620 21 86
Fax 040-18 30 25
www.gertstrand.se