Varför ska jag ha en valphage?

Jag är i hemmet ständigt samt valpen kan vara med mig?

Detta är en riktigt bra be om något, följ mig när jag förklarar!

Det korta svaret – en valphage som används på korrekt sätt, kan vara en livräddare för valpar samt kan också skänka dig lugn att kunna att din puppy är på ett säkert ställe, när man är upptagen eller borta!

Ett utav de långa svaren – och detta kan verka gå en del runt, men läs följande skrift noga – detta är jätteviktigt när man föder opp en liten hundvalp eller flertal.

Detta är baserat på mina mångåriga erfarenheter samt bakom är också ett litet antal utav de sorgliga historier några andra valpägare har delat med jag under åren.

För att framgångsrikt ta opp en liten valp till en kry vuxen, måste man avstyra att din puppy får hypoclycemia (lågt blodsocker) så mycket som möjligt.

Man kanske inte kan avstyra alla hypoglykemiska episoder, särskilt om detta är din första hundvalp samt man provar bilda dig skillnaden mellan en liten valp samt en större – men jag antar absolut att det är angeläget att man innehar så få perider med liten mängd blodsockerepisoder som möjligt.

En valphage hjälper dig att klara detta.

Om man inte är bekanting med hypoglykemi hos valpar, bara för att summera – långt ned blodsocker händer när dina valpars “kaloriintag inte kan hålla jämna kliv med sin kaloriförbrukning”.

Bristfällig kvalitet på födoämnen, de tar för stora tuggor när de äter, alltför distraherade för att inta, för mycket motion, springer, leker och studsar överallt istället för att spendera en andel av sin dag i en valphage nära dig, inte nog rast och sömn, mycket utav kinkighet eller gråt för att de är ensamma, frossa när det är kyligt eller flåsande när det är varmt – allt raderar välbehövlig kolhydrater från den lilla kroppen.

Ditt arbete under de första månaderna är att se till att frågor som dessa inte blir till några problem alls.

Detta är en utav anledningarna till att valpar ej är lämpliga för alla, och hurså det är angeläget att man söker dig den tid man är gärna att investera, samt den behandling samt handledning du är gärna att ge din puppy varje dag av ditt liv!

Före du gör beslutet att inhandla eller ta till ditt hushåll en!

Så nu att besvara din be om något oerfaren – hurså behöver du en valphage eller liknande fristad för din valp?

Eftersom en valphage ger allt det erforderlig ovan:

En säker plats, vari din lilla hundvalp kan vara säker också utan kontroll.

Utan från skador samt olyckor, samt där det ej kommer att hamna i trånga utrymmen vari den inte bör vara i, när man inte tittar på.

Små valpar passar in i de minsta utrymmen man kan filosofera sig – samtliga skrymslen och vrår du antar att de inte kunde anlända in – anta åter – de kan och ges de möjlighet, kommer de!

I en valphage kan valpen vara var du än är, när man tillverkar dina vanliga sysslor samt fortfarande vara i en säker miljö.

Du kan famna, kela samt älska den, du önskar bara ej chansa att du trampar på den, springer ut eller gömmer sej.

Och förresten – valpar känner till aldrig själva när de ska sluta i god tid!

Valpar kan leka tills de somnar, glömmer att äta alternativt dricka, och efter att braka en timme eller två efteråt.

En puppy kan hänga samt vara med dig – bara ej hela dagarna.

Tills valpen är någonstans i 6-7 månader intervallet, borde man bearbeta det som en mänskligt spädbarn med dieter schema / rast / sova perioder, och efter det att den nått den åldern – ska du ännu bearbeta det med enorm aktsamhet när det gäller storleksbegränsningar, kalorier nivåer samt säkerhet.

Detta var en del kort om hurså man ska en valphage till din nya familjemedlem, men det är flera flera anledningar varför det är bäst med en bastant valphage, bland andra när du önskar att din valp alltid skall känna sig trygg och när du skall exercera din valp att bli rumsren – men det är att annat avsnitt.