Blåbärspaj tillsammans med mjukost till efterrätt

När du söker efter fest idéer gällande pizza recept, kan du både vara glad och lite vilsen att det finns så många annorlunda typer som du kan göra.

Smak och färgsättare för vispgrädde: blåbär

Oavsett om du vill göra en läcker och frestande mild eller en het och välsmakande maträtt till bjudning, så är flera av dem så lätta att du troligen vill fundera på att låta andra assistera dig att göra samtliga de olika typerna som du kan komma att njuta av.

Till exempel kan du behöva ett bra recept för att göra till ett pizza party.

Om du gör dem under festen, möjligtvis flera av de som kommer till partyt vill bidra till att åstadkomma sin egen eller åtminstone hjälpa dig att utse ingredienser.

När du har barn och låter dem bistå dig, kommer de antagligen att vara glada och önskar villigt hjälpa till att göra en familjemiddag alternativt en härlig dessert för familjen som alla kan dela ihop.

De tycker det är underhållande att göra degen, utse fyllningar och toppning på stora pizzor eller mindre enskilda pizzor för sig själva.

Om du ger dem möjlighet att assistera dig kommer de att uppleva sig som en stor del av familjen och senare innan du vet ordet av, kommer de att göra dessa aptitretande recept själva för att betjäna dig.

Nedan hittar du en fantastisk efterrättspizza som blandar smaker och aromer av blåbär samt cream cheese.

Den är enkel att göra och innehåller endast ett fåtal ingredisner som är lätta att hitta.

Använd detta recept och anpassa det till din egen smak.

Exempelvis, snarare än att göra blåbär samt färskost, kanske du vill prova jordgubbar, banan eller kanske till och med melon samt cream cheese.

Recept för Blåbär och färskost Efterrättspizza

Vad du behöver

1 bägare mjöl

¼ kopp strösocker

½ kopp smör eller margarin

1 kopp vispgrädde

1 förpackning uppmjukad färskost ungefär 240 gram

1 kopp strösocker

1 blåbär aromer

Hur man gör det

Värm ugnen till 175 grader C.

I en rejäl bunke lägger du i mjöl, strösocker och smör alternativt margarin. Mixa ihop bra tills du kan göra en boll av degen.

Tryck ut denna blandning jämnt på en 12 tums pizza pan.

Placera i ugnen för att bakas i ungefär 8 till 10 minuter eller till dess brödet fått en lindrig gyllenbrun färg.

Ta ut ur ugnen och låt brödet svalna tills du kan röra vid det.

Med samma bunke blandar du vispgrädde, den uppmjukade cream cheesen samt strösocker.

Blanda i blåbärsarom (efter smak) i grädden ihop i skålen tills blandningen är tjock samt smidig i konsistens.

Skeda denna fyllningsblandning ovan det kylda brödet slätt och därefter placera det i kylskåp för att kylas ned i minst 3 till 4 timmar.

För allra bästa resultat kyl det hela helst under natten.

Det här är bara en av de flera olika typer av specialpizza du och din familj kan lära sig att åstadkomma samt njuta av. hur vispa kokosgrädde