Grön grädde med smak av melon – en hit på barnkalaset!

Aromhuset släpper nu ett par nya smaker för vispgrädde, en av dem är melon. Vispgräddearom melon skänker vispgrädden klargrön färg samt smak av mjuk melon, riktigt uppfriskande för både öga samt mun! Det andra nytillskottet bland vispgräddearomerna är banan, med frejdig, citronfärgad kulör. Aromhusets befintliga vispgräddearomer finns givetvis kvar i sortimentet, smakerna choklad, blåbär samt jordgubbe är redan klassiker och favoriserade av många hem runt om i Sverige.

Smak och färgsättare för vispgrädde: melon

Ett tveklöst tillfälle att begagna Aromhusets vispgräddearom med smak av melon är ja till födelsedagar. Som ett täcke på födelsedagstårtan blir denna illgröna kulör en enastående bas för allt från fotbollsfält till djungler samt dinosaurievärldar. Smaken av melon uppskattas dessutom av alla barn då den är så len, fluffig samt bedårande. Nu har Aromhusets vispgräddearomer ingen sötma i sig, för att man själv skall få välja huruvida det man rör ihop skall vara fin alternativt icke, men det går alldeles utmärkt att addera allt från honung till socker eller kalorifria alternativ som Sucralose (smakar som socker för det är tillverkat av socker – bara 600 ggr sötare) i den vispgrädde man blandar aromen.

När man använder Aromhusets vispgräddearom melon så tillsätter man det i ovispad grädde, det går också bra att hälla dropparna i en gräddsifon, färgen samt smaken blandas ut jämnt med grädden på egen hand. En kapsyl arom är ekvivalent tre ml samt det är doseringen som innefattar för 2 dl vispgrädde. Var flaska av Aromhusets vispgräddearomer innehåller 30 ml, så en liten butelj räcker till hela 2 liter grädde. Det blir en del tårtor, det.

Vispgräddearom med smak av melon är oxå enormt bra i yoghurt, hemmagjord isglass alternativt frozen yoghurt. kan man vispa kokosgrädde
Även i fixa smetar kan man ha i en aning av denna färgglada arom, gröna muffins blir absolut också en succe på det där barnkalaset!

En av de allra största fördelarna med Aromhusets produkter är att de är totalt kalori- och kolhydratsfria. Man kan nämligen med bra samvete äta sin gröna melonyoghurt alternativt hemgjorda melonglass ehuru man följer någon diet. De går till samt med att förtära under ganska stränga dieter som LCHF, Dukan och Atkins.

Det går att lyxa till det rejält inom dessa (väl fungerande utan svält) dieter då det är kolhydraterna man drar ner på. Lyxigare kaffe med kaffearom, kolsyrat vatten med smak som jag tycker slår ut köpta märken i smak (och definitivt i sortiment och pris) och smaksatt vispgrädde som blir så god att det är frestande att äta den som den är. Sötningsmedel behöver inte smaka kemikalier och metall – Sucralose smakar som socker och finns i bekväm droppflaska.

I Aromhusets urval finns fyra olika typer av aromer – bordsvattenaromer, läskkoncentrat, vispgräddearomer och kaffearomer. Allt för att ge mer smak åt folket! Läskkoncentraten finns i både lättsockrade samt osockrade varianter, men i annat är alla aromer fria från kalorier och kolhydrater.

I bordsvattenaromsortimentet finns 23 härliga smaker som när man blandar de där med bubbelvatten blir absolut som färdigsmaksatt LOKA alternativt Ramlösa. Här finns smaker som smultron, fläderblom samt päron. Bland kaffearomerna hittar man fyra smaker – hasselnöt (angenäm!), choklad, vanilj samt amaretto. Dessa är utmärkta alternativ till de sötsliskiga syrups som finns i handeln samt inte går att använda om man inte är ute efter riktiga kalori- och sockerbomber.

När det gäller vispgräddearomerna går det också bra att mixa smakerna. Då kan man alstra egna färg- och smakkombinationer som blir tillägg roliga hos barnen. Vad sägs om jordgubb- samt bananglass med brandgul kulör? Vill man hava lila så blandar man jordgubbe och blåbär och får skogsbärsgrädde! Hurdan roligt som helst!

Aromhusets vispgräddearom melon, plus allt övrigt ur det fantastiska sortimentet går att agera på www.allt-fraktfritt.se.