Spela skraplotter online 24/7

Att spela skraplotter online är ett oerhört lättillgängligt sätt att öka spänningen i vardagen. Virtuella skraplotter ser ut precis som de fysiska och man kan själv välja flera sätt att skrapa, på samma sätt som det är med de skraplotter man handlar hos sitt spelombud. Man kan välja ett klassiskt mynt alternativt en speciell skraplottsskrapa.

Man spelar gärna skraplotter när man är ute efter att med lite tur ro hem några extra slantar, och skulle man vinna storvinst, ja, då är lyckan gjord. De som tycker om att spela skraplotter på nätet är vanligtvis människor som inte orkar sätta sig in i annat spelande, såsom betting, casino alternativt oddsspel. Att spela skraplotter på nätet är att förlita sig helt och hållet på turen. Å andra sidan är det vare sig tidskrävande, invecklat eller särskilt dyrt så länge man klarar av att stävja sig.

Ett smart sätt att skrapa skraplotter online på är att sätta av en viss spelsumma per vecka eller månad och sedan hålla sig till den. På så sätt kan man betrakta sina skraplotter som ett rafflande nöje som skulle kunna ge avkast. Även med skraplotter kan man gå förlorad i spelberoende, man föreställer sig att storvinsten bara befinner sig en lott ifrån – om och om igen. En skraplott är inte så dyr, men 10, 20 eller 100 stycken blir ett hårt slag för närapå vilken budget som helst. För att undvika spelberoende är det mycket bra att sätta upp en spelbudget med en viss summa som tillåts användas per vecka eller månad.

På spelsajterna online blir det ännu smidigare att hålla koll på sina utgifter med tanke på att man kan upprätta ett spelkonto där man varje månad kan föra in precis så mycket pengar man önskar spela för den månaden. Att spela skraplotter online är dessutom minst lika underhållande som att skrapa fysiska lotter – och man behöver inte promenera iväg till sitt spelombud varje gång man är sugen på lite spänning.

Den mest kända svenska skraplotten heter Triss och den finns i två olika varianter – vanlig samt dubbel. En vanlig trisslott kostar 25 kronor och en dubbel kostar 50. Det finns olika typer av vinster på dessa lotter – vanliga kontantvinster, TV-vinster där man ges möjlighet att skrapa fram sin vinst i direktsänd morgonTV, och klövervinster som ger en fast månadsvinst i ett visst antal år. Högsta vinsten på en Triss är 50 000 kronor i månaden under 25 år. Trisslotten 3WOW ger 55000 i månaden.

På svenskaspel.se kan man spela skraplotter online, där finner man bland annat Triss, TIA- lotter och de olika Skrap-lotterna: SkrapBingo, SkrapPyramid, SkrapKryss och Skrapstjärna. Vilken skraplott som är den bästa är en smaksak.

På andra spelsajter, såsom Ladbrokes, ComeOn och Vera & John kan man också spela skraplotter online och sortimentet är brett. Varje spelsajt har sina egna skraplotter med olika utseenden och vinstscheman. Olika skraplotter kostar olika mycket och ger olika mycket i vinst, men vad man dessutom bör ta i beaktning är hur många vinster som är i omlopp, vad oddsen är att man ska vinna alls. 3Wow information: Klicka Här.

Man kan givetvis spela skraplotter online på små spelsajter likaså om man vill, man måste bara se till så att den sajt man spelar hos är legal och pålitlig.